bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Чернігові відбулося блог-кафе «SMM без води: антитренди соцмереж 2020»
04.08.2020

4 серпня 2020 року в рамках проєкту  ”Разом Ми – Сила або як стати блогером” відбулося друге  блог-кафе, яке привернуло до себе увагу молодіжної спільноти  міста Чернігова  актуальною темою та  цікавим форматом. Тема блог-кафе  “SMM без води: антитренди соцмереж 2020” всерйоз зацікавила  всіх учасників, а модератор Анна Вербицька просто віртуозно фасилітувала захід!

Під час блог-кафе майбутні блогери  на практичних кейсах змогли відстежити основні сучасні тренди та антитренди соціальних мереж,  а також зрозуміти, наскільки  важливо серйозно відноситися до візуалу і контенту, а також, як легко втратити підтримку своїх фоловерів  навіть після одного невдалого посту. Особлива увага була приділена необхідності бути максимально толерантними у інформаційному просторі, не перебільшувати з мемами та «гострими фразами», враховувати гендерну та расову рівність, не забувати про бодіпозитив та життя в стилі «еко», а  саме головне  -  писати блоги для людей і про людей, писати просто, доступно унікально та креативно.  

Дякуємо модератору Анні Вербицькій та всім учасникам за драйвовий нетворкінг,  вмотивованість та обмін власними корисними напрацюваннями.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини», Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.