bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активісти/тки промоніторять антиковідні програми в 24 областях
09.08.2020

Мета проєкту — мобілізувати громадських активістів і активісток та провести разом з ними моніторинг регіональних антикоронавірусних програм, а також розробити і представити урядовцям рекомендації на майбутнє: і для виходу з карантину, і на випадок нових хвиль вірусу. 

За 4 місяці діяльності ми плануємо виявити найкращі регіональні практики реагування на пандемію COVID-19, а також запропонувати шляхи покращення наявних місцевих політик у соціально-економічній сфері.

Від початку карантину в Україні було чимало рішень на місцевому та національному рівні, які мали би допомогти боротися з коронавірусом та його наслідками. Зараз, за півроку від початку пандемії, саме час проаналізувати що вдалося, що спрацювало, а що варто було би зробити по-іншому. Закликаємо громадських активістів долучатися до нашої роботи, адже це шанс навчитися моніторити місцеві політики та зробити корисну справу для своєї громади”, — Ольга Іванова, менеджерка проєкту, виконавча директорка БО БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”

Робота відбуватиметься онлайн в форматі вебінарів та менторської підтримки в 24 областях України через мережу регіональних координаторів/ок. В кожній області вони працюватимуть із представниками щонайменше 3-ох міст та 4-ох об’єднаних територіальних громад. 

Якщо ви—представник/ця неурядової організації чи активіст/ка з ОТГ чи міста і вам цікаво долучитися до нашої діяльності, пишіть на адресу [email protected] 

Проєкт “Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства” реалізується БО БФ “Стабілізейшен Суппорт Сервісез”за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trust for Regional Cooperation), проєкту Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fund of the United States).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.