bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Львові люди поважного віку та молодь говорили про проблеми громади
03.09.2020

У Львові люди поважного віку та молодь говорили про проблеми громади та шукали шляхи їх вирішення за допомогою форум-театру.

 26-27-28 серпня 2020 року у місті Львові в приміщенні «Сенсотеки» відбувся навчальний семінар з форум-театру для людей поважного віку та молоді. Захід був організований ГО «Суспільство і право» в рамках проєкту «Разом для громади!» за підтримки Управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради.

 Протягом трьох днів молодь та люди поважного віку спільно працювали над проблемами, що на їхню думку існують в громаді та пропонували різні шляхи їх вирішення.

 Учасники зазначили, щодо спільних проблем, які торкаються в однаковій мірі і людей поважного віку і молодь можна віднести ейджизм, булінг, гендерні стереотипи, проблеми екології, благоустрою та доступності. Крім того, поділилися власними досвідом, коли вони стикалися з дискримінацією в різних проявах. Так, одна з учасниць зазначила, що при влаштуванні на роботу, роботодавець, дізнавшись її вік відмовив їй у працевлаштуванні. Вказавши, що вона занадто молода для такої роботи.

 Під час семінару учасники також навчалися азам акторської майстерності та опановували акторські техніки. Крім цього, велика увага була приділена роботі в різних техніках і жанрах, та постановці сценок. Фіналом триденної роботи учасників, стала презентація трьох міні-сценок, в основу яких були покрадені різні проблеми, існуючі в громаді.

 Учасники презентували міні-сценки, в яких викривалися проблеми дискримінації, негативного ставлення до людей поважного віку в громадському транспорті та проблема ейджизму.

 Подивитися міні-сценки можна на YouToub Каналі організації, за посиланнями:

1. https://youtu.be/4efCxNV1GpE

2. https://youtu.be/aChSSiIEmj4

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.