bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Чернігові відбулося блог-кафе «Як писати так, аби тебе читали? Лайфхаки від журналістки»
04.09.2020

3 вересня 2020 року в  рамках проєкту  ”Разом Ми – Сила або як  стати блогером” молоді лідери Чернігівщини  зустрілися на сьомому блог-кафе  «Як писати так, аби тебе читали? Лайфхаки від журналістки» в Національному  університеті «Чернігівська політехніка». Великий медіа-досвід модераторки заходу Вікторії Сидорової  - журналістки, редакторки, консультантки з PR, керівниці й співзасновниці медіа-центру “Моє місто» -  дозволив перевести дискусію у практичну площину та зробити формат зустрічі інтерактивним, цікавим і дуже корисним для  майбутніх блогерів. Під час брейн-штурму учасники блог-кафе обговорювали, чим  сучасні блогери  відрізняються від журналістів, які є спільні риси, виявили  вміння та особисті якості. шо  потрібні блогеру для досягнення успіху. Результатом дискусії стало усвідомлення більшої свободи блогера у виборі  теми, цільової аудиторії   та формату подачі інформації. Практичні вправи з розвитку креативності під час блог-кафе дозволили учасникам відчути  себе більш розкутими у виборі  тематики майбутніх блогів та зрозуміти відмінність між традиційним та креативним варіантами подачі  контенту майбутнього блогу, а також отримати купу ідей щодо його можливих  креативних форматів  (особиста історія,  експертна думка чи порада,  реакція на певну подію, рейтинг чи антирейтинг, опитування думки підписників, руйнування міфів,  тенденції та тренди тощо).

Дякуємо модераторці Вікторії Сидоровій  за високий професіоналізм та практичні поради, а всім учасникам за позитив, невимушену атмосферу спілкування, відкритість та обмін думками.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини», Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.