bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Чернігові відбулося Блог-кафе у формі інтерактивного театру
09.09.2020

8 вересня 2020 року  учасники проєкту “Разом Ми - Сила або як стати блогером” мали можливість отримати корисний досвід участі в інтерактивному театрі під відкритим небом в рамках восьмого блог-кафе “Акторська майстерність як інструмент сучасного блогера (блог-театр)” у місті  Чернігові. Під керівництвом амбамадорки проєкту Тетяни Децюк присутні вчилися контролювати свою міміку, регулювати жести, демонструвати різні емоції, регулювати власний тембр та темп голосу, а також “розпізнавати” емоції інших.

Інтерактивний блог-театр під відкритим небом – це корисний досвід для молодих лідерів, які  вже знімають або планують знімати свої відеоблоги. Все це їм знадобиться для майбутніх успішних соціальних відео,  самопрезентації для фоловерів у різних ролях, а також для більш ефективного налаштування на створення  нових блогів.

 Дякуємо Тетяні Децюк за натхнення і майстерну фасилітацію заходу, а всім учасницям/кам за активність, позитив та креатив!

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини»,  Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами  Міністерства закордонних справ Федеративної республіки Німеччина.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.