bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Голосуй безпечно: «ГРУПА ВПЛИВУ» запустила інформаційну кампанію у «червоній» карантинній зоні
23.10.2020

Виклик цьогорічних виборів – не лише свідомо і відповідально віддати голос на користь майбутніх представників місцевого самоврядування, але й зробити процес волевиявлення максимально безпечним. Напередодні виборів зросла кількість міст, які віднесені до в “червоної” карантинної зони з огляду на погіршення епідеміологічної ситуації.

Спочатку ми планували інформаційну кампанію у 17 містах, де рівень захворюваності був найвищим. Важливо нагадати людям про базові засоби безпеки – маску, антисептик, власну ручку в кишені, за можливості не брати дітей на виборчу дільницю. Для цього ми підготували відеоролик та матеріали для публікації у друкованих ЗМІ – попри те, що цифровий простір розвивається, чимало людей отримують інформації з паперових газет та телебачення. Нам було важливо зробити інформацію доступною для максимальної кількості громадян, тому, готуючи макети, ми також консультувалися щодо найкращої їх подачі для людей з порушенням здоров’я. До того ж, епідситуація стрімко почала погіршуватися і ми вирішили розширити покриття нашої інформаційної кампанії. Наша основна мета – нагадати про речі, що рятують життя і доступні кожному”, – коментує виконавча директорка Громадського холдингу “ГРУПА ВПЛИВУ” Тетяна Дурнєва.

Нагадаємо, з 19 жовтня до “червоної” зони потрапило 8 обласних центрів. Столиця поки тримається в “помаранчевій” зоні.

Соціальну рекламу ми підготували і розмістили на центральних телеканалах та в місцевій пресі завдяки підтримці Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги (UK aid) від уряду Великої Британії.

Відео “Голосуй відповідально” з перекладом українською жестовою мовою можна проглянути на Youtube-каналі Громадського холдингу “ГРУПА ВПЛИВУ”.

Як заповнити виборчий бюлетень та які протиемпідемічні правила під час виборів – тут.

Дотримуйтесь цих простих правил і обирайте місцеву владу навіть у часи пандемії.

Ця ініціатива реалізується громадською організацією «Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ» за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги (UK aid) від уряду Великої Британії. Будь-які думки, викладені у цій публікації, належать автору і не обов’язково відображають погляди USAID, урядів США, Канади або Великої Британії.

Контакти

  • Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ”
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.