bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр «Розвиток КСВ» у розпочав інтенсив зі сталого розвитку
05.11.2020

3 листопада 2020 - CSR Ukraine, експертна організація, Центр “Розвиток КСВ” у партнерстві з компанією Noorwind за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні розпочала інтенсив зі сталого розвитку Sustainability Crash Course 2.0 для малого та середнього бізнесу. 

Протягом двох місяців 15 компаній будуть переглядати свої бізнес-моделі з фокусом на сталому розвитку з врахуванням глобальних та локальних викликів та надихатися успішними КСВ-практиками українських та закордонних компаній. Ключовим результатом курсу стане інтеграція сталого мислення в діючі бізнес-моделі та проєкти учасників та учасниць. 

Дослідження “Covid-19. Життєстійкі” говорить, що пандемія та нова реальність стала поштовхом для компаній розглянути зміну бізнес-моделей, впровадження нових технологій та інвестиції у свої бренди. А 29% компаній зазначили, що їхні організації планують вийти на новий ринок. Все це вказує на те, що бізнес потребує та готовий до змін. І почати їх варто з переосмислення стратегії із врахуванням соціальних та екологічних впливів” – зазначила Марина Саприкіна, керівниця Центру “Розвиток КСВ”. 

В основі курсу – канва сталої бізнес-моделі, запропонованою нідерландською компанією Noorwind. Це серія кроків, за допомогою якої бізнес визначає ключові напрямки своєї діяльності, на кожному з яких мають бути інтегровані принципи сталого розвитку. 

Канва сталої бізнес-моделі — це дуже практичний інструмент, який команди можуть використовувати для досягнення декількох цілей: для започаткування нового проєкту, запуску нової послуги або залучення нової групи клієнтів. У сьогоднішні часи це дуже гарний інструмент, щоб зрозуміти, що потрібно змінити в бізнес-моделі, щоб стати більш стійкими до ризиків, пов’язаних із COVID-19” – засвідчує Сане Мілонос, засновниця Noorwind – партнера курсу. 

Серед лекції курсу — теми партнерств, фінансові блоки, стейкхолдери, комунікація, мистецтво презентацій. Фінальний захист планується 16 грудня.

Контактна інформація: Чайка Дар’я, комунікаційна менеджерка, 0966227609, [email protected]

___________

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). www.csr-ukraine.org

 

 

Контакти

  • Чайка Дар’я
  • менеджерка з комунікацій Центр “Розвиток КСВ”
  •  [email protected]
  •  0966227609

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.