bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовна психологічна та коучингова допомога в рамках проєкту
20.11.2020

Центр гуманістичних технологій АХАЛАР вже розпочав проєкт «Подолання  негативних наслідків кризи в Білорусі та Україні через навчання активних громадян прийомам психологічного балансу та самопідтримки», який реалізується за підтримки Фонду Домів прав людини (House to House). Партнери проекту: Грузинський Центр психо-соціальної та медичної реабілітації потерпілих від катувань (GEORGIAN CENTER FOR PSYCHO-SOCIAL AND MEDICAL   REHABILITATION OF TORTURE VICTIMS) та Освітній Дім Прав Людини в Чернігові.

Наразі проводимо паралельно три напрямки допомоги:

-          Онлайн медитації майндфулнес (світська медитація, що не пов’язана з релігією). Проводяться у додатку Zoom, триває до 40 хвилин. Доєднатися можуть усі бажаючі, хто прагне навчитись прийомам саморегуляції, заспокоєння, досягти емоційного балансу у скрутній ситуації. Посилання для реєстрації - bit.ly/3noqtHq;

-          Індивідуальні коучингові сесії, які допомагають розібратися в собі, виставити пріоритети. Також проводяться онлайн, тривають годину. У проекті беруть участь 2 коуча – Вікторія Солоніцина та Юрій Трохименко (учасники можуть обрати коуча в анкеті). Реєстрація на коучинг - https://bit.ly/3lPi9zk;

-          Індивідуальні консультації з психотерапії, що проводять практикуючі психотерапевти з Грузії. Реєстрація - https://bit.ly/3lPi9zk

 

Приєднатись до групи можуть бажаючі з будь якого куточка світу. Все, що потрібно – заповнити анкету, мати доступ до мережі Інтернет, мінімальні знання роботи платформи Zoom та вільна година часу, яку ви зможете присвятити участі у проєкті.

 

Чому наша програма може бути корисною?

Позитивний вплив майндфулнес визнаний у багатьох країнах світу. Медитація у повсякденному житті – це крок до досягнення та збереження балансу: емоційного, фізичного, психологічного. Заняття заспокоюють, налаштовують внутрішній баланс, допомагають націлитись на вирішення проблем тим, хто застряг в полоні власних емоцій. Майндфулнес, за відгуками учасників проекту, допомагає подолати тиск «важких» подій, справитися з розладами сну, налаштуватись на вирішення проблем замість повторного переживання травмуючи подій в думках.

 

Коучингові сесії та допомога психотерапевта – анонімні та індивідуальні. Учасники мають можливість обрати один вид індивідуальних консультацій, або обидва. Також можливо пройти годину коучингу чи психотерапії, або записатись на декілька сеансів, якщо потребуєте більше часу.

 

У проэкті вже є декілька груп учасників. Ми бачимо, що допомога актуальна, та щодня потрібна все більшій кількості учасників. Тому спеціалісти проєкту збільшили кількість годин для надання індивідуальних консультацій. Тож, якщо ви потребуєте підтримки та допомоги – реєструйтесь за одним з посилань, що надані вище.

 

Організатор заходів – Центр АХАЛАР, [email protected], тел.: 0462 934444

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.