bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Партнерство задля доброго і безпечного працевлаштування молоді
15.12.2020

Нещодавно, за участю викладачів та майстрів Дптнз «Привільський Професійний Ліцей» відбувся он-лайн тренінг «Ефективні навички працевлаштування». Активність була присвячена вдосконаленню педагогічних компетенцій навчанню працевлаштування.
 
Спікер активностей – Любов Трибун (@Любов Трибун), тренерка та амбасадорка @Комп‘ютерна Академія ШАГ, власник і керівник бізнесу, громадська діячка та авторка понад 50 успішних проєктів.
Базові моменти тренінгу стосувались:
  • 5 помилок при написанні резюме
  • 3 базові навички для ефективного працевлаштування
  • 7 лайфхаків при проходженні співбесіди
ЯК ПОБУДУВАТИ УСПІШНУ КАР’ЄРУ – СТЕРЖЕНЬ АКТИВНОСТІ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕКТИВУ ЗАКЛАДУ ПРОФТЕХОСВІТИ
 Також в рамках проєкту, керівником ГО “Обрії можливостей” – громадське об’єднання.” Денисом Кирпом (@Denis Kirpa) підготовлено відео ролик, із підтемою: вдосконалюємо ефективні навички працевлаштування: 5 помилок при написанні резюме та лайфхаки при проходженні співбесіди: [https://youtu.be/fGGorXvhn30](https://youtu.be/fGGorXvhn30)
або ж за альтернативним посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=fGGorXvhn30…
Ролик підготовлено за методичної допопомоги Любов Трибун (Lyubov Tribun).

Проєкт «Robota для громади! Покращення конкурентоздатності випускників ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей» шляхом створення інноваційних майданчиків підготовки кваліфікованих робітників та розвитку міжрегіонального публічно-приватного партнерства у м. Лисичанську”.
 
Користуючись нагодою, команда проєтку запрошує зацікавлених до участі в он-лайн дискусії «Робота за кордоном і в Україні: джерела і ресурси для пошуку, в т.ч. – стажування за кордоном і в Україні: варіанти і можливості. Загрози торгівлі людьми та їх попередження». (2 години), 16.12. 14.00 (середа). Хедлайнер активності – Олена Керносенко (@Elena Kernosenko , методистка ДПТНЗ “Привільський професійний ліцей” (@Дптнз Привільський Професійний Ліцей).
Просимо зареєструватись (до 1 хвилини) для участі в заході проєкту «Robota для громади! Покращення конкурентоздатності випускників ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей» шляхом створення інноваційних майданчиків підготовки кваліфікованих робітників та розвитку міжрегіонального публічно-приватного партнерства у м. Лисичанську»:
Запрошення – реєстрація, пропозиція виступу: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTtQJZagO4hBeqZ1nG1TDlROS9C8uyveRDbJ270g1826AoNg/viewform
В коментарях до посту чи в месенджері Fb-групи “Партнерство & робота”: https://www.facebook.com/groups/lygrobota варто зазначити: «Чи потрібна Вам допомога (надіслати інструкцію на Вашу електронну адресу) для участі в конференції Zoom?». За необхідності вказати: «Вислати інструкцію на мою електронну адресу:_________».
Команда проєкту невтомно закликає колективи закладів професійної (професійно-технічної) освіти до взаємного спілкування – задля розвитку регіонального публічного-приватного партнерства бізнесу, освіти, влади та громад міст і сіл Луганщини. І вперто продовжує запрошувати до заходів бажаючих покращити імідж П(ПТ)О.
Для запитів та уточнень: Павло Федик, керівник-координатор проєкту, [email protected], +38(095)-196-49-66
==========================================
Проєкт реалізується РГО «Кремінська бізнес-асоціація» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу. Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.
Проєкт у Facebook: “Партнерство & робота”: https://www.facebook.com/groups/lygrobota

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.