bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жителі Сходу України отримали навички працевлаштування, кар’єрного розвитку та започаткування справи
09.03.2021

В рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» організувала та провела серію тренінгів та консультацій серед власників мікробізнесу та підприємців-початківців, школярів та студентів, які мешкають у Донецькій та Луганській областях.

Тренінги та консультації для власників мікробізнесу та підприємців-початківців було проведено у містах Селидове, Новогродівка, Мирноград, Покровськ. У місті Селидове, смт. Удачне та с. Гришине школярі та студенти відвідали тренінги «Успішне працевлаштування» та «Мій перший крок у бізнес».

В кожній локації проєкту для власників мікробізнесу та підприємців-початківців було проведено серії з дводенних тренінгів, одноденні групові та онлайн-консультації. Студенти закладів професійно-технічної освіти відвідали одноденні тренінги та отримали групові консультації після тренінгів. Учні випускних класів шкіл мали можливість відвідати одноденні профорієнтаційні тренінги.

Під час тренінгів підприємці навчилися вдосконалювати бізнес-процеси шляхом перегляду бізнес-моделей та впровадження покращених стратегій фінансового планування, маркетингу та управління кадровими ресурсами. Індивідуальний підхід у сукупності з багаторічним досвідом тренерок надали змогу підвищити рентабельність кожного окремого бізнесу, а після тренінгових групових та онлайн-консультацій посилили та зміцнили шляхи для розв’язання підприємницьких проблем, що найбільше турбують підприємців.

Учні та студенти, які відвідали тренінги, отримали знання про сучасні методи пошуку роботи, навчились складати резюме та мотиваційні листи, презентувати себе роботодавцю тощо. Крім цього, кожен з учасників отримав консультацію щодо власного подальшого кар’єрного розвитку та росту. Молодь, що цікавилася започаткуванням власної справи, отримала базові знання з бізнесу від бізнес-ідеї до бізнес-планування.

Отже, підбиваючи підсумок реалізації проєкту на даному етапі, зазначаємо, що тренінги та консультації відбулися у приємній, діловій та доброзичливій атмосфері. Кожен, хто їх відвідав, отримав щось нове та цікаве. Маємо надію, що застосування отриманих знань на практиці не забариться та відбудеться у найближчі часи! Залишайтесь з нами! Далі буде ще цікавіше! Слідкуйте за нашими новинами!

 

Проєкт «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» реалізує ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.