bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний фонд САЛЮС надає доступ до англомовних вебінарів з проблем COVID-19
02.04.2021

У березні завершилася програма онлайн вебінарів  з проблем COVID-19, що впроваджувалася передовими фахівцями Лондонського університетського коледжу у співпраці з БФ САЛЮС (м.Львів). Програма  відбулася завдяки підтримці Посольства Великої Британії в Україні, вона є частиною допомоги Україні, що її надає Уряд Великої Британії в рамках глобальної програми боротьби з коронавірусом.

В рамках програми відбулося три онлайн вебінари для англомовних українських лікарів та соціальних працівників, які працюють у царині надання допомоги особам з COVID-19. Фахівці з Великої Британії  підготували більше десяти презентацій з проблем профілактики, діагностики, лікування коронавірусної хвороби та її ускладнень, вакцинації проти COVID-19.

Доступ до перегляду вебінарів:

Перший  вебінар:     https://vimeo.com/485438349

Другий  вебінар:      https://vimeo.com/492429784

Третій вебінар:         https://vimeo.com/515346828

Password: covid19webinar

Окрім того в рамках програми було розроблено та видано буклет (формат А4, двосторонній, багатоколірна) для населення з питань COVID-19 з метою його вільного розповсюдження серед населення. Електронна версія за посиланням: http://www.salus.org.ua/ua/newdetails/536

Заохочуємо усіх зацікавлених передруковувати буклет  та розповсюджувати його у своєму середовищі. Ця інформація потрібна усім  без винятку. Однак просимо  шанувати авторське право і публікувати буклет з прізвищами авторів,  логотипами спонсора, виконавців та партнерів та з дисклеймером, наданим Посольством Великої Британії в Україні. При недотриманні цієї вимоги копіювання буде оскаржуватися.

 

Контакти

  • Олександра Служинська
  • канд. мед. наук
  • директор БФ САЛЮС [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.