bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Партнерська співпраця у місті Мирноград
09.04.2021

У період з грудня 2020 року по березень 2021 року за сприяння Мирноградського міського центру зайнятості в приміщенні ГО «Українського Патріотичного Руху Донбасу» ГО «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» в рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» організувала та провела серію тренінгів та консультацій для підприємців міста Мирноград.

Тренінги та консультації проводилися досвідченими фахівцями своєї справи – Людмилою Скорописовою та Мариною Артюхіною, які мають багаторічний досвід проведення подібних заходів.

Хотілося б зазначити, що завдяки ефективному синергічному поєднанню ділової активності та зусиль Покровської Ліги ділових та професійних жінок, ГО «Український Патріотичний Рух Донбасу» та Мирноградського міського центру зайнятості проведені тренінги та консультації були насиченими, актуальними та корисними для підприємців міста Мирноград.

Отже, дякуємо нашим партнерам за ефективну співпрацю та бажаємо підприємцям, якомога скоріше використати отриманні знання на практиці та з нетерпінням чекаємо їх результатів успіху! Залишайтесь з нами! Далі буде!

Проєкт «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької та Луганської областей» реалізується за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.