bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кисневі концентратори від благодійників доставлені в лікарні Миколаївщини
29.04.2021

28 квітня 2021 року,Карітас Одеса та Миколаївська броварня компанії AB InBev Efes Україна передали 5 комплектів кисневих концентраторів в лікарні Миколаївської області, які мають найбільшу потребу в обладнанні.

Запити закладів охорони здоров’я попередньо вивчили фахівці Карітасу Одеса, тому концентратори «БІОМЕД» JAY-10 отримали КНП «Первомайська ЦРЛ» та КНП «Врадіївська центральна районна лікарня»

«Пандемія Covid-19 лютує, а в нас, на жаль, не всі лікарні мають достатню кількість стаціонарних систем забезпечення киснем. Саме тому ми вирішили передати медичним закладам кисневі концентратори «Біомед» через фонд «Карітас». Вони легкі, зручні та безпечні. Один такий прилад може забезпечувати киснем одразу двох пацієнтів. Ми розуміємо, наскільки важливо зараз мати змогу допомогти якомога більшій кількості хворих, у яких коронавірус протікає в важкій формі. Саме тому протягом останнього року ми робимо все можливе, щоб об’єднати зусилля з партнерами для подолання тих труднощів, які принесла нам пандемія», – прокоментував Олександр Балахнов, директор Миколаївської броварні компанії ABInBev Efes Україна.

Варто зазначити, що ПрАТ "АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА, спираючись на позитивний досвід співпраці з Карітасом України, відреагував на потреби обласних медичних закладів у закупівлі життєво необхідного обладнання у боротьбі з коронавірусною хворобою, компанія зробила значну пожертву на придбання кисневих концентраторів саме виробника «Біомед».

На цьому тижні благодійники вже передали 6 та 5 кисневих концентраторів до лікарень Чернігівщини та Харківщини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.