bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пресконференція IX Кам’янець-Подільського форуму «Ініціатива»
09.06.2021

9 червня 2021 року в пресцентрі Кам’янець-Подільської міської ради відбулась офіційна пресконференція щодо проведення IX Кам’янець-Подільський форуму розвитку громадянського суспільства і молодіжної політики «Ініціатива», на якій члени оргкомітету Олександра Сидорчук та Андрій Заєць презентували попередню програму заходів:

Форум проводиться з 2013 року і є платформою для презентації проєктів та кращих практик представників громадського сектору, панельних дискусій на тему розвитку молодіжної політики, навчання, спілкування та обміном досвідом у сфері організаційного розвитку благодійних та громадських організацій.

Цього року захід відбудеться в п’ятницю, 25 червня, в рамках Дня молоді в сесійній залі Кам’янець-Подільської міської ради. Під час форуму відбудеться нагородження відзнаками Кам’янець-Подільської міської ради представників громадського сектору та молодіжних активістів, панельні дискусії «Перспективи розвитку молодіжної політики: механізми впливу молоді на розвиток Кам’янця-Подільського та Хмельниччини», «Посли європейської молоді в Україні: можливості волонтерської діяльності, професійного розвитку та молодіжного лідерства» за участі представників влади Хмельницької області, молодіжних лідерів та запрошених спікерів, презентації діяльності та успішних практик молодіжних громадських організацій та активістів міста, круглі столи та воркшопи від відомих українських діячів громадського сектору.

Участь в форумі «Ініціатива» цього року буде за попередньою онлайн-реєстрацією:

Організаторами події є громадські організації «Ініціатива & Розвиток», «Творче об’єднання письменників та художників «Кам’яний острів»», «Фонд громадської дипломатії» та Кам’янець-Подільська міська рада.

Під час форуму відбуватиметься знімання сцен для нового гостросюжетного художнього фільму, а учасники заходу стануть дійовими особами.

Додаткову інформацію про подію шукайте за посиланнями:

https://www.facebook.com/InitiativeUA

https://fb.me/e/lg0blHU3f

#Ініціатива #КамянецьПодільський #Форум #ДеньМолоді #МіськаРада #ФондГромадськоїДипломатії #ІніціативаіРозвиток #КамянийОстрів #ПодільськаОсвітняПлатформа #energ1xProduction

 

Контакти

  • https://www.facebook.com/InitiativeUA

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.