bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Чернівцях навчали фахівців соціальної сфери особливостям роботи із ветеранами та членами їх сімей
08.07.2021

З 29 червня по 02 липня в столиці Буковини пройшов тренінг: «Основи індивідуальної та групової психотерапії в бодинамічному підході з людьми, які перенесли травму». Його мета – створення спільноти спеціалістів, які мають необхідний досвід та навички психосоціальної підтримки ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей.

В заході взяли участь представники фактично всіх профільних організацій області, які працюють із даною категорією громадян: фахівці центрів зайнятості, навчальних й медичних закладів, військових структур, соціальні працівники, що стало по-справжньому унікальним явищем для Буковини.

Під час навчання розглядались теми: ресурсів для професійної діяльності, врівноваження емоційних станів та окреслення кордонів, конфліктів та методів їх подолання і т. д. Цікаво, що один із тренерів –учасник АТО, адже як звучить гасло ветеранів: «Нічого для нас без нас!».

Даний тренінг організований «Ресурсним центром Кольпінга» у Чернівцях за підтримки ГО «Справа Кольпінга в Україні» та сприяння Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини у партнерстві з експертами ГО «Побратими» та під егідою Міжнародного Інституту Бодинаміки.

Довідка. «Ресурсний центр Кольпінга» в Чернівцях – проект ГО «Справа Кольпінга в Україні», мета якого - вироблення ефективної моделі ресоціалізації жертв війни на Сході України: ветеранів АТО/ООС, членів їх сімей та ВПО. Якщо Вас зацікавила можливість участі в ініціативі, зателефонуйте нам: +38(066)8191914 або напишіть на електронну пошту: [email protected]

 

Контакти

  • Інна Пашанюк - працівниця “Ресурсного центру Кольпінга” у Чернівцях
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.