bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь з Дніпра безкоштовно навчають писати блоги на суспільно важливі теми
30.09.2021

Cтудентів внз з Дніпра та області безкоштовно навчають вести блоги, писати цікаві тексти, обговорювати з аудиторією суспільно важливі теми. Навчання проводиться  в рамках проекту, який реалізує громадська організація Гендерний клуб Дніпро у співпраці з ГО Фундація прав людини (Київ) за підтримки уряду ФРН. Про подробиці проекту його учасники розповіли під час круглого столу

Участь у проекті беруть студенти вищих навчальних закладів з Дніпропетровської області під кураторством викладачів внз. Тренінги для молоді проводять досвідчені викладачі, які діляться знаннями та навичками щодо написання текстів, ведення блогів, продуктивної роботи в соціальних мережах, мережевого етикету тощо.

“Дякуємо за цікаво надану та корисну інформацію”, - зазначає учасниця проекту, студентка Дніпровського гуманітарного університету Тетяна Бойко. Вона активно веде власний блог та опрацьовує Резолюцію ООН 1325 “Жінки. Мир. Безпека”.

“Я навчився вести блог, комунікувати у соцмережах, отримав багато цікавих знань та познайомився з цікавими людьми”, - зазначає учасник проекту Дмитро Стрижак.

Окрім навчання учасники проекту беруть участь у семінарах та блог-кафе, де зможуть навчитися комунікувати актуальні у наш час теми - толерантність, порозуміння, досягнення миру та ін.

“Важливо долучати молодь до участі у прийнятті рішень, в миротворчих процесах”, - зазначила під час круглого Людмила Адашис, к.ю.н., доцентка, доцентка кафедри кафедри міжнародного права Університету митної справи та фінансів (Дніпро).

“Молоді люди отримали нові знання, знайшли нових друзів, тож дякуємо організаторам за можливість долучитися до проекту”, - каже Тетяна Алфьорова, к.ю.н, проректорка Дніпровського гуманітарного університету.

Гендерний клуб Дніпро запрошує до участі зацікавлених молодих людей, які бажають навчитися писати, вести блоги, активно комунікувати з аудиторією. Звертатися можна до координаторки проекту Валерії Рєпіної ([email protected])

Контакти

  • Валерія Рєпіна
  • координаторка проекту ([email protected])

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.