bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рух самоорганізації на Луганщині: рухаємося далі!
10.02.2022

     Рух самоорганізації на Луганщині: рухаємося далі! Наступна зупинкаНижньодуванська селищна територіальна громада.9 лютоговідбулася навчальна зустріч за участю представників всіх старостинських округів, селищної ради, закладів культури та членів Молодіжної громадської ради при в виконавчому комітети в Нижньодуванській селищної раді. Звичайно ж експерти ГО «Громадська ініціатива Луганщини» розповідали про тристоронню модель співпраці публічних суб’єктів, які представляють інтереси територіальної громади та використання різних форм локальної демократії. Звичайно ж особливу увагу приділено ролі органів самоорганізації населення та їх взаємодії зі старостами.

     Але! Особливістю цього заходу були питання інтеграції в процес самоорганізації молодіжного руху та можливості ОСН в сфері захисту довкілля, благоустрою, озеленення, очищення від сміттєзвалищ територій населених пунктів,   проведення роз’яснювальної роботи серед населення та формування екологічної обізнаності.  Далі буде!

 #IRF

#EU4USociety

#ПрямуємоРазом

#MovingForwardTogether.

Захід проведено ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Дієва демократія на рівні територіальних громад Луганщини» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.