bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Генератори (Джерело резервного живлення: генератор дизельний з монтажем)
14.05.2022

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує тендер за процедурою «Запит цінових пропозицій» на закупівлю обладнання згідно  ДК 021:2015-31120000-3 – Генератори (Джерело резервного живлення: генератор дизельний з монтажем).

Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 1  «Технічні вимоги»

Кінцевий термін подання цінових пропозицій:  «20» травня 2022 року до 13:00 (включно) за київським часом.

Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua/ в розділі «Закупівлі».

 Очікувана вартість закупівлі: 600 000,00 грн.

 Термін постачання продукції: до 30 серпня 2022 року, згідно Додатку №1 «Технічні вимоги»

 Умови поставки: DDP Інкотермс 2010.

Поставка товару відбуватиметься на умовах DDP правил Інкотермс.

Постачання товару планується провести однією партією на склад Постачальника в місті Києві для перевірки товару представниками Замовника (перевірка кількості, якості і комплектності).

Після перевірки товару Замовником, Постачальник повинен за свій рахунок здійснити його доставку до Комунального некомерційного підприємства «Одеський обласний центр соціально значущих хвороб Одеської обласної ради» за адресою м. Одеса, вул. Леонтовича, 9/1, 11.

Постачальник несе всі ризики за пошкодження або втрату товару до передачі його установам.

В обов’язки Постачальника входить упаковка товару, необхідна для забезпечення безпечного перевезення товару, встановлення, монтаж, налаштування, введення в експлуатацію та навчання персоналу роботі з товаром.

Постачальник зобов’язаний виготовити наклейки та нанести зображення на Товар у відповідності до Додатку № 5 «Технічні вимоги до наклейок та нанесення зображень».

Цінова пропозиція повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу:[email protected], до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, тел.: (044) 482-46-15

 

Контакти

  • Клєвцова В.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.