bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Генератори (Джерела резервного живлення: генератори бензинові з монтажем)
14.05.2022

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує тендер за процедурою «Запит цінових пропозицій» на закупівлю обладнання згідно  ДК 021:2015-31120000-3 – Генератори (Джерела резервного живлення: генератори бензинові з монтажем) - 11 штук.

Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 1  «Технічні вимоги»

Кінцевий термін подання цінових пропозицій:  «20» травня 2022 року до 13:00 (включно) за київським часом.

Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

 Очікувана вартість закупівлі: 1 400 000,00 грн.

Термін постачання продукції: до 30 серпня 2022 року, згідно Додатку №1 «Технічні вимоги»

 Умови поставки: DDP Інкотермс 2010.

Поставка товару відбуватиметься на умовах DDP правил Інкотермс.

Постачання товару планується провести однією партією на склад Постачальника в місті Києві для перевірки товару представниками Замовника (перевірка кількості, якості і комплектності).

Після перевірки товару Замовником, Постачальник повинен за свій рахунок здійснити його доставку до установ за адресами, у відповідності до Додатку № 5 «Орієнтовний перелік установ – отримувачів товару». Перелік установ-отримувачів товару та їх адреси можуть змінюватись в процесі виконання договору.

Постачальник несе всі ризики за пошкодження або втрату товару до передачі його установам.

В обов’язки Постачальника входить упаковка товару, необхідна для забезпечення безпечного перевезення товару, встановлення, налаштування, введення в експлуатацію (метрологічної повірки) та навчання персоналу роботі з товаром.

Цінова пропозиція повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу: [email protected] до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, тел.: (044) 482-46-15.

 

Контакти

  • Клєвцова В.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.