bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Допомагати можна по-різному! Інформаційна допомога українцям за кордоном від Goodacity
15.06.2022

Кожна і кожен із нас зараз – боєць на своєму фронті. Волонтерському чи культурному, кулінарному чи освітньому, інформаційному чи кіберфронті. Кожен наш вчинок важить, кожна допомога необхідна та потрібна. Всі ми маємо величезний фронт робіт з допомоги Україні та українцям. Зокрема, і тим, хто, рятуючись від війни, був змушений виїхати за кордон. Волонтери українського простору добра Goodacity.org створили вебсайт для українців за кордоном

«У складні часи важливо допомагати усім, чим можемо, – зазначають волонтери Goodacity. – Тому ми взялися за інформаційну допомогу українцям за кордоном: зібрали та опрацювали інформацію про п’ятнадцять країн Європи, де знаходять прихисток наші земляки: Польщу, Німеччину, Латвію, Литву, Чехію, Італію, Іспанію, Францію та інші.

Російська агресія змусила дуже багатьох наших земляків залишити свої домівки та шукати порятунок у країнах ЄС. Перетнувши кордон, оговтавшись від першого шоку, вони задаються питанням:  «А що робити далі?». Українцям, котрі з початком війни виїжджали в невідомість, потрібна корисна інформація – все про облаштування у новій країні, пошук роботи та житла, медичну та соціальну допомогу. Ми зібрали офіційну інформацію, яка стане у нагоді нашим землякам за кордоном і радіємо, коли вона допомагає їм! Саме тому ми просимо розповсюджувати інформацію про сайт, аби про нього дізналося якомога більше людей, а за можливості – долучатися до наповнення сайту. Ми хочемо, аби на запитання «Як ти?» українці у всьому світі могли відповісти: «У нас все добре!», і ми віримо, що незабаром так і буде!»  

Контакти

  • https://ukraine.goodacity.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.