bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Дніпрі буде реалізовано проєкт для підтримки ВПО
30.06.2022

Ця програма реалізується Міжнародним фондом «Відродження» у партнёрства та за фінансової підтримки CARE Deutschland н.. Її мета – забезпечити швидке реагування та задоволення гуманітарних потреб вразливих груп цивільного населення в умовах війни росії проти України.

Отже, відбірковою комісією було прийнято рішення про підтримку 92 заявок, що передбачають заходи гуманітарного реагування і підтримки – такі як допомога з харчуванням та засобами першої необхідності, релокація/евакуація, організація прихистків, надання психологічних, соціальних, медичних та інших послуг.

Серед переможців конкурсу – заявка ГО «Локатор-Медіа» «Облаштування кімнат тимчасового перебування для біженців з окупованих територій, активних бойових дій у місті Дніпро».

З початку війни місто Дніпро стало одним з найбільших гуманітарних хабів, що прийняло до себе ВПО з зон бойових дій та окупованих територій.

Навантаження на житловий фонд – велике і не завжди люди, які рятуються від війни, можуть самостійно забезпечити себе побутовою технікою або текстилем.

Саме на забезпечення таких базових потреб ВПО і спрямовано дію проєкту, який буде реалізовано протягом 2 місяців у місті Дніпро.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.