bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спільнокошт: марафон життєстійкості «По кроку за раз до перемоги України»,
30.06.2022

Спільна мрія про свободу, гідність і процвітання заряджає українських громадян, підприємців і урядовців всіх рівнів на перемогу як потужний прорив. Де кожен з нас старається привносити свою частинку, щоб разом втілити бажане майбутнє України. Спільнокошт більше 10 років формує культуру мобілізації ресурсів спільноти і задає модель участі в змінах. Залучати кошти від спільноти на платформі Велика Ідея - це завжди спосіб довести актуальність задуму, підтвердити спроможність команди, зарядити мережі однодумців на втілення важливих проектів і побудувати в громадах довіру для партнерства з бізнесом та владою.

Потреби захисту і розвитку країни, підштовхнули нас, команду платформи, оновити інструмент Спільнокошту для швидкого і гнучкого фондування впливових ініціатив. Про всі оновлення, трансформації платформи ми будемо комунікувати у форматі марафону життєстійкості «По кроку за раз до перемоги України», а також будемо ділитись порадами витривалості від проектних команд, доброчинців, волонтерських ініціатив, щоб нагадати собі та всім нам, що підтримуючи один одного ми зможемо подолати будь-яку дистанцію.

До участі запрошуємо спільноту, та тих, хто хоче підзарядитись практиками стійкості та відкрити для себе ініціативи та команди, які продовжують втілювати власні проекти адаптуючись до умов війни.

Для цього достатньо бути підписаними на наші інстаграм.  Бо саме тут протягом наступних 10 тижнів ми будемо публікувати «pitStops» які допомагатимуть вам відновитись та наповнитись силою краудфандингу.

На старті ми хочемо почати з найголовнішого - запуску програми «По кроку за раз до перемоги України», яка дає можливості проектним командам - гнучко залучати кошти, доброчинцям - активізовувати свою підтримку через підписки, а спільноті - бути впевненими у прозорості ініціатив.

Програма вже опублікована на сайті платформи та активна, подати заявку на участь в програмі можна натиснувши кнопку «Подати заявку»

Підтримуємо спільноту на тривалій дистанції та запрошуємо спробувати готуватись до марафону, взявши до уваги 
поради співпартнерки в управлінні і розвитку ГО «Гараж Генг» Анастасії Ем.

Знайдіть опору в цьому досвіді і зробіть крок разом з нами до перемоги! 

#марафон_життєстійкості_велика_ідея

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.