bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю дорослих і дитячих засобів особистої гігієни
11.07.2022

УВАГА КОНКУРС
 
Черкаська агенція регіонального розвитку (далі Черкаська АРР) у межах реалізації грантового проєкту «Забезпечення потреб вразливих категорій населення в умовах воєнних дій та раннього повоєнного періоду» оголошує конкурс на закупівлю дорослих і дитячих засобів особистої гігієни.
 
▶️ Вимоги до товару:
✔️ памперси дитячі, упаковка ̶ 300 штук;
✔️ памперси дорослі, упаковка ̶ 200 штук;
✔️ прокладки жіночі, упаковка ̶ 400 штук;
✔️ одноразові пелюшки (60х90 см) ̶ 200 шт.
 
✅ Критерії оцінки: оптимальне співвідношення ціна/якість
 
???? Ел.адреса для конкурсних пропозицій, зокрема з описом товару, фото: [email protected] Додатково надсилається Виписка з ЄДР та Витяг з реєстру платників єдиного податку (за наявності).
 
До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за нормами законодавства України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі, можливість здійснити доставку у вказаний строк та можливість надати оригінали документів (договір, рахунок-фактура, видаткова накладна).
 
▶️ З усіх питань звертайтеся до фінансової менеджерки проєкту Світлани Остряніної, (093) 024 48 36 або на адресу [email protected]
Конкурс організовано командою проєкту «Забезпечення потреб вразливих категорій населення в умовах воєнних дій та раннього повоєнного періоду», що впроваджується Черкаською агенцією регіонального розвитку за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
 
Возможно, это изображение текст «APP черкаси прямуемо разом UN DP конкурс на закупвлю засобв особистой ггени для детей та дорослих вмежах реалзацё проекту <<забезпечення потреб вразливих категорй населення в умовах военних дий та раннього повоенного пероду>»
  

Контакти

  • фінансова менеджерка проєкту Світлана Остряніна
  • (093) 024 48 36
  • або на адресу [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.