bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Oпитування «Науково-практичні підходи до проєктування та управління сталим розвитком територій»
04.08.2022

Опитування є анонімним. Отримані результати будуть проаналізовані в узагальненому вигляді. Просимо Вас долучитися до дослідження і надати чесні та відверті відповіді.

Опис: дослідження проводиться в рамках науково-дослідницької роботи за темою   «Науково-практичні підходи до проектування та управління сталим розвитком територій», для проведення наукового дослідження, розроблення наукових статей, матеріалів, тез доповідей, методичних рекомендацій. 

Опитування складається з 25 питань і займає не довше 7 хвилин. Воно адресовано всім зацікавленим сторонам, включаючи широку громадськість, виконавчі органи та органи місцевого самоврядування, організації громадянського суспільства, приватний сектор, партнер із розвитку та наукову спільноту, незалежно від ступеню їх обізнаності щодо організації управління територіального розвитку громад в Україні відповідно до затверджених цілей сталого розвитку (17 цілей). 

Мета: проаналізувати існуючий стан організації управління територіальних громад в Україні під час війни. Визначити головні пріоритети ефективного управління територіальних громад. Розробити дієвий механізм організації управління територій, та перевірити на практиці, в реальних умовах.

https://docs.google.com/forms/d/1fqBSj40UCpRj9A31jXinhKObxsGQDQTFva-YODBU2yw/edit?usp=sharing

Контакти

  • Анна Кондратьєва
  • аспірантка кафедри менеджменту та логістики Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»
  • +38(067) 974-11-27
  • E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.