bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Хмельниччині відбулася зустріч: вирішення питань працевлаштування ВПО
17.08.2022

Триває реалізація громадською організацією «Громадська ініціатива Луганщини» проекту «Три РЕ: локація, інтеграція, соціалізація» за підтримки міжнародного фонду «Відродження» на Хмельниччині.

Цього разу за «Хмельницькою кавою» з жителями ВПО-хабу у селі Ружичанці Розсошанської громади зустрілися заступник директора обласного центру зайнятості Сергій Залуський та фахівці цього центру.

Тематику заходу ініціювали самі переселенці під час попередньої зустрічі з представниками нашої організації із картографування потреб ВПО та громад, які їх прийняли.

Посадовці озвучили напрями допомоги з боку центру зайнятості, зокрема: працевлаштування, питання процедури звільнення із вже закритих підприємств, надання грантової допомоги у створенні підприємств малого бізнесу, юридичні консультації у сфері зайнятості, використання профільних застосунків та інтерактивних інструментів (детальніше

 https://khm.dcz.gov.ua/ та https://lug.dcz.gov.ua/).

«Щодо підтримки грантів через систему «Дія», то можу сказати, що два з семи, на даний час, отримали підприємці з Луганщини – на виробництво з Сєвєродонецька та у сфері послуг з Луганська» - відзначив Сергій Залуський.

Крім того, переселенці мали змогу звернутись з особистими питаннями до співробітників обласного центру зайнятості.

Зі свого боку зазначимо, що аналогічні зустрічі ми плануємо провести й у інших громадах Хмельниччини, де проживають переселенці.

 

#IRF

 

Захід проводиться ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Три Ре-: локація, інтеграція, соціалізація» для налагодження діалогу ВПО із приймаючими громадами» за підтримки  МФ «Відродження» (Програма «Демократична практика»). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.