bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Записи вебінару на тему «Діалог під час війни. Стратегія і комунікація для ГО»
22.08.2022

Бажаєте отримати записи вебінару на тему “ДІАЛОГ ПІД ЧАС ВІЙНИ. СТРАТЕГІЯ І КОМУНІКАЦІЯ ДЛЯ ГО” від засновниці і директорки ГО “ПРУФ Наталії Бурило? Що ви отримаєте?
  • 4 ВІДЕО з докладними розповідями до кожного слайду презентації - інформація простою мовою, тож зрозуміло буде кожному
  • 4 АУДІО, яке ви можете слухати, навіть стоячи в черзі у супермаркеті чи у громадському транспорті
ПРО ЩО йдеться мова у записаних матеріалах:
  • Ч1. Проблематика громадських організацій та благодійних фондів з початку війни. Як змінилася стратегія та комунікація ГО та БФ.
  • Ч2. “Ключі” комунікації, що відкривають “двері” до сердець цільової аудиторі. Фундаментальні правила зв’язків з громадськістю.
  • Ч3. Проєктний і тайм-менеджмент ГО та її проєктами під час війни. Як перетворити кризу на можливості. Яку роль відіграє мотивація.
  • Ч4. Тренди піар-комунікацій, які можна використовувати вже зараз.
Як отримати матеріали? Зробіть репост публікації у Фейсбуці (https://www.facebook.com/prufN/posts/pfbid02GQn1GJnRsTuhx45vFs3SY5abcAyoeegNxXtiAwBaia3Jvrh9RcvwfyFHUe1cgbnLl) та напишіть на [email protected]. Після чого отримайте свіжі інсайти, актуальну інформацію та 100% користі. 
 
ГО “PRUF” (https://www.facebook.com/prufN/) існує з 2017 р., її місія - надання корисної та цікавої інформації про зв’язки з громадськістю (PR) та стратегічні комунікації простою мовою для широкого загалу, навчання та консалтинг громадських організацій та благодійних фондів основам стратегічних комунікацій та PR.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.