bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на послуги доставки гуманітарної допомоги в м. Бердянськ
08.09.2022

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

На послуги надавача послуг перевізника проекту

«Об’єднання бердянської громади заради допомоги один одному через діяльність Бердянського інформаційного гуманітарного центру»

(номер грантової угоди CSDR-EU4DIALOGUE-GA-2022-14)

Номер і назва проєкту ПРООН: 00099967 «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», 00131654 «ЄС за діалог: Сприяння трансформації конфліктів на Південному Кавказі та в республіці Молдова»

1.     Загальна інформація

ГО «Сяйво надії» підписала угоду з Програмою ООН в Україні на впровадження проекту «Об’єднання бердянської громади заради допомоги один одному через діяльність Бердянського інформаційного гуманітарного центру» (далі – Проєкт).

Метою Проєкту є об’єднання громади, шляхом створення команди допомоги бердянцям, залучивши самих же бердянців до волонтерства, налагодивши взаємодію між владою, бізнесом, благодійними фондами через роботу Бердянського інформаційно-гуманітарного центру,  як інструменту для вирішення проблемних питань бердянців.

 2.     Мета завдання

Метою цього завдання є розробка функціональних вимог для  надавача послуг перевізника проєкту, що має підтримувати повноцінне впровадження проекту у встановлені строки і у відповідній якості.

 Технічні вимоги

 1.     Перелік послуг

У зв’язку зі складною соціальною ситуацією в м. Бердянськ Запорізької області  є потреба в найнятті автотранспортних засобів для забезпечення доставки гуманітарної допомоги в м. Бердянськ для подальшого надання її мешканцям міста.

Перевізник зобов’язується доставити автомобільним транспортом довірений йому Замовником (Вантажоодержувачем) вантаж в пункт призначення і видати його уповноваженій на одержання вантажу особі Замовника (Вантажоодержувача).

Найменування, кількість вантажу, пункт призначення, термін надання транспортного засобу під завантаження, термін доставки вантажу вказуються в товарно-транспортних накладних та у письмовій заявці.

Місце завантаження: м. Запоріжжя

Місце зважування автомобіля: м. Запоріжжя, вул. Якова Новицького, 10

Місце вивантаження: м. Бердянськ Запорізької області

Кількість поїздок: 1 поїздка на місяць. Всього за час проєкту 3 поїздки.

Дальність маршруту Бердянськ-Запоріжжя: 200,00 км

Тривалість простою: орієнтовно 3- 5 діб

 2.     Вимоги до Перевізника

1)     наявність кваліфікованого персоналу (водіїв) з досвідом роботи не менше 3 років та з водійським посвідченням категорії В,С;

2)     наявність транспортних засобів вантажопідйомністю не менше 1,5 т з можливістю максимального завантаження за умови дотримання вимог чинного законодавства відносно обмеження вагових навантажень для вантажного транспорту;

3)     наявність документів, підтверджуючих справний технічний стан транспортних засобів, їх придатність до перевезення вантажів;

4)     можливість на вимогу Замовника надати під навантаження транспортні засоби протягом двох годин

5)     подача транспортного засобу до пункту зважування порожнього транспортного засобу (до завантаження) здійснюється за рахунок Перевізника;

 3.     У складі пропозиції надати

    1. Гарантійний лист про відповідність вимогам, згідно п.2 технічних вимог;
    2. Інформацію у довільній формі щодо застосування заходів із захисту довкілля;
    3. Для отримання дозволу від воєнної комендатури на виїзд автотранспортного засобу з гуманітарною допомогою з Запоріжжя до Бердянська необхідно:
      - Наявність у компанії ліцензії на здійснення вантажних перевезень по території України;
      - Реєстрація компанії на підконтрольній території України;
      - Наявність страхового полісу у водія;
      - Наявність страхового полісу на автотранспортний засіб;
      - Наявність у автотранспортної компанії ресурсів для проведення за день перед виїздом техогляду  автотранспортного засобу та медичного огляду

Документи надавати на ел. адресу [email protected]

Кінцевий термін подання: 12 вересня 2022р, 18,00 за Київським часом

Контакти

  • тел. 050-454-80-11
  • пошта: [email protected] (Віктор Цуканов
  • менеджер з логістики)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.