bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активісти ГО «Стратегія майбутнього» організували ланцюжок добра для переселенців
18.09.2022

#громадськість_в_дії

В рамках реалізації проєкту “Ланцюжок добра та підтримки внутрішньо переміщених осіб громад Кіровоградської області” ми отримали перший результат.

Керівниця проєкту Ольга Кузьменко досконало вивчила асортимент торгівельних мереж Кіровоградщини у відповідності затвердженого бюджету, надсилала запити та отримувала цінові пропозиції від мереж; десятки зустрічей з місцевими виробниками продуктів харчування та отримання від них цінових пропозицій.

З іншого боку, ми одночасно вивчали попит переселенців у потребах в продуктах харчування, з’ясовували, які торгівельні мережі є в кожній з громад, що приймають участь у проєкті (Піщанобрідська, Бобринецька, Знам’янська, Кетрисанівська, Компаніївська, Гайворонська, Первозванівська ТГ).

Знайшли оптимальне цінове рішення, погодили з головами громад щодо можливості видати переселенцям продовольчі сертифікати.

Отримавши згоду у БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» щодо внесення змін до бюджету, ми підписали договір на придбання продовольчих сертифікатів у Товариства з обмеженою відповідальністю «Вересень плюс» (торгівельна мережа «ФайнаМаркет»).

Кожен сертифікат має свій унікальний код!

Найближчими днями ми розпочнемо видачу переселенцям продовольчих сертифікатів.

Допомагаємо громадянам і наближаємо Перемогу!

Публікація підготовлена в рамках суб-гранту проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

Її зміст є виключною відповідальністю суб-грантера проєкту EU4CSOs Emergency Actions ГО “Стратегія майбутнього” і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.