bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Кропивницькому відбулися заняття з подолання психологічних травм
03.10.2022

В рамках проєкту “Психосоціальна підтримка для осіб поважного віку” у Кропивницькому організовано цикл тренінгів за участю переселенців з Херсонської, Донецької та Харківської областей поважного віку.

Заплановано 10 зустрічей по 1,5-2 години. Учасники заходу практикувалися, сміялися, задумувалися, обговорювали різні моменти та ситуації подолання психологічних травм, які є у людей похилого віку.Це та категорія осіб, яка на сьогодні є найвразливіша. Адже крім багатого життєвого досвіду є ще війна. Яка внесла свій вклад та залишила негативний слід у житті українців. І сьогодні важливо допомогти цим людям.

На першому занятті познайомились з програмою в цілому, проговорили всі деталі, прописали всі травматичні події кожного учасника, адже переважна більшість це ВПО, пройшли все необхідне анкетування для подальшої продуктивної роботи.

Тренери Наталія Резніченко, Тетяна Дмитренко, Тетяна Котенко та Ірина Лягул створили комфортні умови для присутніх, кожному приділили максимум необхідної уваги. Також було домовлено, що тренерки організують для цих осіб книги та деякі побутові речі, яких вони потребують.

Проєкт реалізується ГО Фундація підтримки осіб старшого віку «Вік щастя» за підтримки проєкту «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення в Україні», який впроваджує GIZ за дорученням Уряду Німеччини.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.