bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Допомога мешканцям Мирнограду, Слов’янську та Покровського району
27.10.2022

Протягом кількох місяців команда східноукраїнської громадської організації “ШТУКА” привозила продуктові набори та ліки в міста Донеччини. 150 продуктових наборів привезли в Гуманітарний центр Мирнограда, де їх роздали людям у складних життєвих обставинах. 

Ще 100 продуктових наборів доставили до Слов’янська для мешканців міста. Слов’янськ зараз - одна з багатьох гарячих точок на мапі української Донеччини. Тому з кожним новим днем все більше мешканців міста потребують допомоги. 

Були закуплені ліки першої необхідності для мешканців Покровська та Мирнограда: седативні, знеболювальні, кардіологічні препарати, від ОРЗ та інші спеціалізовані. В цих містах великі перебої в логістикою будь-чого, деякі категорії ліків, продуктів дуже важко дістати.

Допомога потрібна, тому що в регіоні дуже великі проблеми з логістикою та підвозом продуктів, багато людей втратили роботу або їх доходи значно скоротилися. Саме тому ми з командою сконцентруватися на наданні допомоги в Донеччині: закупили та доставили продукти, ліки”, - розказує волонтер ГО “Штука” Максим Романюк.

Публікація підготовлена в рамках суб-гранту від проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується БО “Мережа 100 відсотків життя Рівне”. Її зміст є виключною відповідальністю суб-грантера проєкту EU4CSOs Emergency Actions ГО “ШТУКА” і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

#StandWithUkraine #ПрямуємоРазом #EU4CSOsEmergencyActions

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.