bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Полтавщина допомагає внутрішньо переміщеним особам за фінансової підтримки Європейського Союзу
28.10.2022

Повномасштабне російське вторгнення в Україну мало не лише негативні наслідки для нашої держави. Адже критична ситуація змусила наш народ згуртуватися, об’єднати зусилля, відкрити усі можливі резерви у сфері благодійності. Велика роль у цих процесах належить громадському сектору та благодійним організаціям. Їх досвід у реалізації соціальних ініціатив, фандрейзингу, співпраці з зарубіжними донорами стали у нагоді при вирішенні гуманітарних проблем населення, викликаних повномасштабною війною. Так, БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» реалізує проєкт EU4CSOs Emergency Actions, надаючи суб-гранти іншим громадським і благодійним організаціям України на реалізацію суспільно необхідних проєктів.

БО «БФ «Карітас Полтава» взяв участь у програмі суб-грантування в межах проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» і підбиває підсумки та результати роботи за проєктом «Гуманітарна допомога колективним центрам для ВПО Полтавщини».

Проєкт короткостроковий, тривав лише три місяці, але він дав змогу забезпечити критичні потреби ВПО на 2 місяці у вигляді продуктових та гігієнічних наборів. У серпні-вересні допомогу одержали 210 домогосподарств ВПО, що не належать до вразливих категорій та перебувають у колективних центрах Полтавщини – Карлівській, Диканській та Полтавській громадах.

Зокрема, бенефіціари проєкту – це 40 мешканців двох шелтерів у Карлівській територіальній громаді, 70 мешканців 4 колективних центрів Диканської громади та 100 ВПО, що розміщені у школах і дитсадках Полтави. Вони відчули підтримку у складні часи, отримали змогу забезпечити свої базові потреби – отримали доступ до продуктів харчування тривалого зберігання та засобів гігієни.

Завдяки проєкту БО «БФ «Карітас Полтава» зміцнив зв’язки з Карлівською міською та Диканською селищною радами у площині реалізації соціальних ініціатив для ВПО і дякує партнерам за можливість надати підтримку людям, які цього потребують у складний для України час!

 

Публікація підготовлена у межах суб-гранту проекту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізує  БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

Її зміст є виключною відповідальністю суб-грантера проекту EU4CSOs Emergency Actions БО «БФ «Карітас Полтава» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.


#StandWithUkraine
#ПрямуємоРазом #EU4CSOsEmergencyActions

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.