bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер на закупівлю будівельних робіт на об’єкті комунальної власності (реконструкція)
15.11.2022

Дата оголошення про тендер: 15 листопада 2022 року.

Термін подання тендерних пропозицій: до 29 листопада 2022 року, 12.00 год.

Предметом закупівлі є:

реконструкція системи опалення на 1,2 поверхах  нежитлового об’єкту комунальної власності у місті Косів Івано-Франківської області по вуд.Горбового, 5/2.

Детальний опис робіт, що оголошуються

Влаштування системи альтернативного опалення на 1 та 2 поверхах нежитлового об’єкта  комунальної власності у м.Косів Івано-Франківської області вул.Горбового, 5/2 на площі близько 1000 м.кв. у відповідності до технічного завдання (згідно додатків 1, 2, 3 та схеми-плану будівлі, які розміщені в кінці оголошення, необхідно завантажити).

Строк надання товарів/ послуг: протягом не більш 30  днів від дати підписання Договору про виконання робіт, але не пізніше 31  грудня 2022 року.

У вартість послуг повинні бути включені транспортні витрати, необхідні для виконання вищезазначених робіт на об’єкті у м.Косів Івано-Франківської області

 Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері у вигляді  аналогічних виконаних договорів вартістю більше 200 000 грн за 2021 та 2022 роки (бажано надати позитивний лист-відгук від Замовника), відповідні КВЕД для надання послуг, можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом, наявність ліцензії на господарську діяльність з будівництва об’єктів, що за класом наслідків належать до об’єктів з середніми та значними наслідками. Постачальник повинен бути офіційним дилером обладнання, яке буде встановлено згідно технічного завдання, зазначеного у додатку 1.

 Учасник тендеру надає організатору наступні документи для підтвердження відповідності пропозиції учасника кваліфікації та іншим критеріям:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію(виписка або витяг, статут);
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додаток 2);
  4. Заява-згода на обробку персональних даних, заповнена за зразком (додаток 3);
  5. Проект Договору про надання послуг;
  6. Копію ліцензії на господарську діяльність з будівництва об’єктів, що за класом наслідків належать до об’єктів з середніми та значними наслідками;
  7. Сертифікат офіційного дилера для Учасників, які не є виробниками обладнання;
  8. Документи про наявність в учасника працівників відповідної кваліфікації, а саме: інженер контролю якості, електрозварювальник (шляхом долучення документів про відповідну кваліфікацію працівників).

Крім того, бажано надати:

9. Оригінал довідки з банку про відсутність простроченої заборгованості за кредитами або заборгованості за кредитними угодами станом на листопад 2022 року (довідка подається з банку у якому обслуговується учасник).

10. Довідку в довільній формі, завірену печаткою учасника та підписом уповноваженої особи про те, що:

- відомості про юридичну особу, яка є учасником процедури закупівлі, не внесено до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення;

- суб’єкт господарювання (учасник) протягом останніх 3 років не притягувався до відповідальності за порушення, передбачене п. 4 ч. 2 статті 6п. 1 статті 50 Закону України “Про захист економічної конкуренції”, у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів тендерів;

- службова (посадова) особа учасника процедури закупівлі, яка підписала тендерну пропозицію, не була засуджена за злочин, вчинений з корисливих мотивів (зокрема, пов’язаний з хабарництвом, шахрайством та відмиванням коштів), судимість з якої не знято або не погашено у встановленому законом порядку;

- учасник процедури закупівлі не визнаний у встановленому законом порядку банкрутом та стосовно нього не відкрита ліквідаційна процедура;

- учасник процедури закупівлі не є особою, до якої застосовано санкцію у виді заборони на здійснення у неї публічних закупівель товарів, робіт і послуг згідно із Законом України ”Про санкції”;

- учасник процедури закупівлі не має заборгованість із сплати податків і зборів (обов’язкових платежів).  

11. Лист-погодження з істотними умовами договору про надання послуг.

12. Копії аналогічних договорів  вартістю більше 200 000 грн за 2021 та 2022 роки з позитивним листом-відгуком від Замовника.

13. Документ ,який підтверджує статус уповноваженої  особи учасника на підпис документів.

14. Гарантійний талон на термін, не менше 12 місяців.

 Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора;
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг.

 Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected]  до 28 листопада 2022 року, 18.00.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected], [email protected] з темою листа «тендер_UNDP_KOSIV_2022_BMO/5_назва учасника» до 29.11.2022, 12.00 год, а також у письмовій формі із зазначенням “Відкритий тендер: закупівля з реконструкції системи опалення нежитлового об’єкта комунальної власності за адресою: м.Косів Івано-Франківська область, вул.Горбового, 5/2” за адресою: 78601 Івано-Франківська область Косівський район, м.Косів, вул.Довбуша,20 у строк до 29.11.2022 року, 12.00 год.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 12.00 години 29 листопада 2022 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 30 листопаду 2022 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

 Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контактна особа: Наталія Савка, телефон +38 096 207 96 69

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.