bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із закупівлі будівельних робіт (реконструкція зовнішніх електричних мереж)
15.11.2022

Дата оголошення про тендер: 15 листопада 2022 року.

Термін подання тендерних пропозицій: до 29 листопада 2022 року, 12.00 год.

Предметом закупівлі є:

Реконструкція зовнішніх електричних мереж до нежитлового об’єкта комунальної власності за адресою: м.Косів Івано-Франківська область, вул.Горбового, 5/2 .

Детальний опис робіт, що оголошуються

Реконструкція зовнішніх електричних мереж до  нежитлового об’єкта  комунальної власності у м.Косів Івано-Франківської області у відповідності до технічного завдання (згідно додатків 1, 1а, 2, 3, які розміщені в кінці оголошення, необхідно завантажити).

Строк надання товарів/ послуг: протягом 30 днів від дати підписання Договору на виконання робіт, але не пізніше 31  грудня 2022 року.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг, можливість вчасно виконати передбачені роботи у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір, акт виконаних робіт форми КБ-2, КБ-3)

 Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію (виписка, отримана не раніше 2022 р.);
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додаток 2);
  4. Зразок договору про надання послуг;
  5. Заява-згода на збір персональних даних у рамках реалізації проекту за зразком (додаток 3)

Крім того, бажано надати:

6) довідку у довільній формі, яка повинна містити інформацію про якісні та кількісні характеристики робіт, які будуть проведені учасником із зазначенням терміну гарантійного обслуговування;

7) довідку у довільній формі, яка повинна містити інформацію про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. У якості документального підтвердження наявності працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, на кожну особу, зазначену у довідці, учасник повинен надати документи, що підтверджують її освітньо-кваліфікаційний рівень та документи, які підтверджують проходження вказаними працівниками перевірку знань з електробезпеки, пожежної безпеки та охорони праці з допуском до роботи з електроустаткуванням напругою до 1000 і вище вольт.

8) копію ліцензії на провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середніми наслідками. Зокрема, обов’язкова наявність в учасника ліцензії на виконання робіт щодо:

- монтажу внутрішніх інженерних мереж, систем, приладів і засобів вимірювання, іншого обладнання: електропостачання і електроосвітлення;

- монтажу зовнішніх інженерних мереж, систем, приладів і засобів вимірювання, іншого обладнання: електропостачання і електроосвітлення.

 9) копію дозволу на виконання монтажу, демонтажу, налагодження, технічного обслуговування машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (електричного устаткування електричних станцій та мереж, технологічного електрообладнання напругою понад 1000 В (до 10 кВ включно)), робіт в діючих електроустановках напругою понад 1000 В (до 10 кВ включно), випробування устаткування напруга понад 1000В. (копія дозволу, договору оренди, найму, тощо);

10) копії сертифікату на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 стосовно електромонтажних робіт, виданий учаснику закупівлі (копія сертифікату, договору оренди, найму тощо);

11) документальне підтвердження можливості залучення електротехнічної лабораторії, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 10012:2005 «Системи керування вимірюваннями. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання» (копія свідоцтва, договору оренди, найму, тощо);

12) Документи, що підтверджують досвід (листи-відгуки, договори на аналогічні роботи/послуги тощо)

 Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  3. Якість опису послуги та відповідність очікуванням організатора
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг

 Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected]  до 28 листопада 2022 року, 18.00 год.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected], [email protected] з темою листа «тендер_UNDP_KOSIV_2022_BMO/5_назва учасника» до 29.11.2022, 12.00 год, а також у письмовій формі із зазначенням “Відкритий тендер: закупівля з реконструкції зовнішніх електричних мереж до нежитлового об’єкта  комунальної власності у м.Косів Івано-Франківської області ” за адресою: 78601 Івано-Франківська область Косівський район, м.Косів, вул.Довбуша,20 у строк до 29.11.2022, 12.00 год.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 29.11.2022, 12.00 год, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 30 листопада 2022 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контактна особа: Наталія Савка, телефон +38096 2079669

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.