bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля Систем реєстрації медичної інформації та дослідного обладнання
28.11.2022

     Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує тендер за процедурою «Запит цінових пропозицій» на закупівлю ДК 021:2015: 33120000-7 — Системи реєстрації медичної інформації та дослідне обладнання (Тест системи на вивільнення гамма-інтерферону туберкульозу) в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

    Характеристика предмету закупівлі та кваліфікаційні вимоги встановлені Учасникам конкурсу, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 1 «Технічна специфікація».

   Кінцевий термін подання цінових пропозицій:  «30»листопада2022 року до 13:00 (включно) за київським часом.

  Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

  Очікувана вартість закупівлі: 2 556 828,12 грн. грн., без ПДВ.

  Строк дії тендерної пропозиції: тендерна пропозиція повинна бути дійсна протягом 30 (тридцяти) календарних днів.

  Строк поставки: до 23 грудня 2022 року.

  Умови поставки:

Поставка товару відбуватиметься на умовах DDP правил Інкотермс 2010.

Вантажоодержувачем Товару виступає Замовник. Поставка буде здійснюватися на склад, що розташований за адресою: вул. Бориспільська 9, с. Велика Олександрівка, Бориспільського р-ну, Київської області.

Постачальник несе всі ризики за пошкодження або втрату товару до передачі його Замовнику.

В обов’язки Постачальника входить упаковка товару, необхідна для забезпечення безпечного перевезення товару та дотримання температурного режиму при транспортуванні.

     Контактні дані для подачі тендерної документації: цінова пропозиція повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу: [email protected]., до уваги: фахівця відділу закупівель та постачань Коржа Олега, тел.: (044) 482-46-15, (095) 427-74-04.

   Організаційні вимоги:

  • Юридична особа або Фізична особа-підприємець за законодавством України. Оплата за товар відбуватиметься виключно без ПДВ.
  • Оплата за товар відбуватиметься у гривні виключно без урахування податку на додану вартість (без ПДВ) та на умовах оплати за фактом постачання  (100 % післяплата) товару.

   Критерії оцінки тендерних пропозицій, які відповідатимуть обов’язковим технічним та кваліфікаційним вимогам:  Ціновий критерій.

    Тендерна пропозиція обов’язково має включати в себе:

1)        документи, що підтверджують відповідність запропонованого Товару медико-технічним та кваліфікаційним вимогам Замовника та передбачені Додатком № 1 «Технічна специфікація»;

2)        заповнений та підписаний Додаток № 2 «Форма цінової пропозиції»;

3)        заповнений та підписаний Додаток № 3 «Декларація конфлікту інтересів учасника тендерної процедури»;

4)        іншу інформацію і документами, що містять технічний опис предмета закупівлі та які учасник вважає за необхідне подати.

 Посадові особи Замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками закупівлі: додаткову інформацію можна отримати у фахівця відділу закупівель та постачань Коржа Олега, за телефоном: 095-427-74-04, е-mail: [email protected].

 

Контакти

  • Корж Олег
  • тел.: (044) 482-46-15
  • (095) 427-74-04

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.