bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Потужний генератор передали благодійники медичному закладу Коростенського району
05.12.2022

Завдячуючи міцній дружбі та прогресивній співпраці начальника Коростенської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка з партнерами Норвезької благодійної місії «Віра. Надія. Любов» (ТНК) вчора відбулась знакова подія для медиків та пацієнтів КНП «Коростенська центральна районна лікарня» Ушомирської сільської ради, Коростенського району - представниками місії було подаровано для потреб медичного закладу надпотужний генератор.

Коментуючи подію на своїй офіційній сторінці у Фейсбку Юрій Тарасюк відзначив:

В такий нелегкий час дуже важливо аби люди гуртувались, допомагали ближньому, всім серцем вірили в Господа Бога і розповідали усьому світу про те страхіття, яке намагається з нами зробити війна, яку розпочала рф.

Вони хочуть залишити нас без світла, тепла та води, та вони не враховують той факт, що ми УКРАЇНЦІ! Ми сильний, дружній та незламний народ! З нами наші закордонні друзі, які не покидають нас у біді. З нами наші старшини дідусі та батьки, які на практиці нам допомагають воювати і маленькими кроками виборювати нашу перемогу.

Тож нехай наш спільний подарунок працює та врятовує безліч життів, а ще краще, нехай закінчиться війна і він нам знадобиться хіба що щоб надпотужно освітити наш район аби весь світ побачив сяйво нашого щасливого майбутнього!

Від себе особисто та від усього колективу КНП «Коростенська центральна районна лікарня» партнерам Норвезької благодійної місії «Віра. Надія. Любов» (ТНК) подякувала і директор медзакладу Алла Желєзнякова.

Друзі пізнаються в біді, – сказала керівниця лікарні. – Високоякісна медична допомога, невідкладна допомога пацієнтів – все це залежить від наявності світла та електроенергії. Тож, ми щиро дякуємо благодійникам за допомогу та підтримку у ці складні для нашої країни часи.

Варто відзначити, що потужностей генератора вистачає на обслуговування не тільки КНП «Коростенська центральна районна лікарня», але і для КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та котельні, що обігріває заклади медицини.

Контакти

  • https://korostenska-rda.gov.ua/news/1669975031/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.