bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС
13.12.2022

Проєкт має на меті створити та впровадити сертифікатну програму підвищення кваліфікації для ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням.

За даними соціологічного дослідження, проведеного КМІС на замовлення IREX, від 40% до 52% опитаних ветеранів відчували труднощі при працевлаштуванні. При цьому 61% ветеранів готові отримувати допомогу в розвитку професійної кар’єри.

Планується, що участь у навчанні візьмуть 50 ветеранів та ветеранок з України, які будуть відібрані на конкурсних засадах у січні 2023 року. По завершенні сертифікатної програми, вони отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного проходження конкурсів та подальшої роботи в органах державної влади та місцевого самоврядування. 

Існує проблема недостатнього рівня підготовки ветеранів для працевлаштування на посади державної служби та в органах місцевого самоврядування. Наші ветерани і ветеранки мають великий потенціал для розвитку, мотивацію та відповідальність. Це найбільш вмотивовані та доброчесні люди, які можуть приносити користь державі і громадам. Наша місія допомогти їм зробити перший крок у сферу суспільного врядування. Ми дуже вдячні Програмі реінтеграції ветеранів IREX за підтримку створення нових освітніх можливостей для ветеранів, – зазначив керівник проєкту, виконавчий директор ГО «Школа врядування» Павло Булгак. 

Для цього спільно із Києво-Могилянською школою врядування імені Андрія Мелешевича буде адаптована та впроваджено сертифікатну програму підвищення кваліфікації для ветеранів, які хочуть пов’язати свою професійну кар’єру з належним урядуванням.

«Навчання за такою програмою із залученням фахових тренерів-викладачів сприятиме розвитку професійних компетентностей та навичок наших ветеранів і ветеранок. Отримані знання суттєво підвищать їх конкурентоспроможність під час проходження конкурсного відбору на посади державної служби та посади в органах місцевого самоврядування», - підкреслив Валерій Тертичка, Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича

Працюємо задля перемоги та відновлення України!

Слідкуйте за оновленнями на наших сторінках у соціальних мережах: 

ГО “Школа врядування” https://bit.ly/3FO8c1u

КMSGov: https://www.facebook.com/KMSgov 

______

Проєкт  “Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС”  реалізується ГО “Школа врядування” на базі Києво-Могилянської школи врядування імені Андрія Мелешевича Національного університету «Києво-Могилянська академія» .

Це стало можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX, за підтримки Державного департаменту США. 

Вміст є виключно відповідальністю ГО «Школа врядування” і не обов’язково відображає погляди Державного департаменту США та IREX

 

Контакти

  • Києво-Могилянська школа врядування ім. А. Мелешевича

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.