bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на отримання пропозицій щодо надання послуг проведення опитування
20.01.2023

В рамках проєкту «18:35. Бізнес-підтримка» (“Програма швидкої бізнес-підтримки молодіжних підприємств”), що здійснюється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), у партнерстві з Making Cents International (MCI) MCI та Громадською організацією “Школа усвідомленого підприємництва” в рамках реалізації першої цілі програми «Мріємо та діємо» - розширення економічних можливостей через молодіжні інновації, підприємництво та готовність до розвитку кар’єри, надсилаємо даний запит на отримання цінової пропозиції щодо проведення опитувань (інтерв’ю) серед 60 молодихпідприємців та підготовки базового аналізу отриманих результатів.

Технічне завдання:

Зміст технічного завдання та вимоги:

Найменування: Проведення опитування (інтерв’ювання) молодих підприємців (за наданою методологією та окресленим переліком запитань) для оцінки потреб молодіжного бізнесу, та підготовка базового аналізу отриманих результатів.

Терміні наданя послуги: лютий 2023 року

Послуги можуть бути надані в інші терміни за погодженням із Замовником.

Мета дослідження: визначити ключові потреби молодих підприємців України в поточних реаліях.

Метод дослідження: якісне дослідження.

База підприємців для проведення опитувань: буде надана Замовником та складає 239 контактів підприємців

Вибірка:кількість опитуваних – 60 респондентів

Метод: особисте інтерв’ю (онлайн) тривалістю до 60 хвилин кожне.

Завдання Виконавця:

  1. Провести опитування серед щонайменше 60 (шестидесяти) підприємців за наданою методологією та користуючись наданою базою контактів

  2. Обробка зібраної інформації та переведення її в електронний вигляд

  3. Надання базового аналітичного узагальнення отриманих соціологічних даних

  4. Надання звіту за виконану роботу

Формат надання результатів Замовнику:

  1. технічний та аналітичний звіти у форматі Word;

  2. масиви даних за результатами опитування у форматі Excel;

  3. візуалізація результатів дослідження: інфографіка, презентаційні матеріали у форматі «.ppt» тощо (узгоджується з Замовником);

Формат технічного та аналітичного звіту затверджується Замовником. У разі наявності зауважень з боку Замовника звіт доопрацьовується з урахуванням зауважень Замовника.

 

Вимоги до виконавця тендеру:

  1. Підтверджений досвід діяльності, що відповідає запиту даного тендеру.
  2. Державна реєстрація відповідно до чинного законодавства України строком не менше 3 років.
  3. Не платник ПДВ.
  4. Наявність досвіду виконання подібних запитів для громадського сектору в рамках проєктів міжнародних фондів в Україні буде додатковою перевагою.

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

  1. Відомості про підприємство в довільній формі.

  2. Цінова пропозиція в гривні із зазначеними термінами виконання запиту. Цінова   пропозиція   має   включати:   1)   окрему   вартість   для проведення інтерв’ю та 2) вартість обробки отриманої інформації та надання базового аналітичного узагальнення отриманих соціологічних даних. Цінова пропозиція повинна включати повну вартість надання послуг з урахуванням усіх додаткових комісій,

  3. Копія виписки (свідоцтва) або Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, або з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

  4. Копію Свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість або Витягу платників податків на додану вартість (для учасників-платників ПДВ), або Витяг з реєстру платників Єдиного податку.

  5. Довідка про відкриття рахунку з обслуговуючого банку.

  6. Надання інформації про досвід проведення подібної діяльності (у довільній формі).

  7. Документи, що підтверджують повноваження посадової особи або представника учасника процедури закупівлі щодо підпису документів цінової пропозиції.

 Чекаємо на пакет документів на електронну адресу [email protected] до 12:00, 03 лютого 2023 року, з темою листа «Тендер. Проведення опитування».

У разі виникнення питань звертайтеся до контактної особи - Кравцов Григорій, [email protected] (питання стосовно даного тендера приймаються до 28.01.2023 включно)

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.