bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантодавці та донори для допомоги ВПО в місті Нікополь
20.01.2023

На сьогоднішній день у Нікопольському районі перебуває понад 20000 ВПО, та понад 100000 місцевих жителів, які не захотіли кидати свої домівки і втікати від агресії рф.

Вже мавйже пів року, Нікополь та Нікопольський район, знаходиться під постійними артилерійськими обстрілами збройних сил рф з тимчасово окупованого Енергодару. Понівачені школи, дитячі садки, багатоповерхові будинки та будинки приватного сектора. Критична інфраструктура м.Нікополь та Нікопольського району також зазнала руйнувань. Недивлячись на все це, містяни живуть, працюють, інколи лунає дитячий сміх, тож ми не маємо право опускати свої руки!

Ми є неприбуткова організація. Ми не отримуємо заробітну плату. Ми допомогаємо, бо так каже наше серце! В цьому і є вся згуртованість нашої команди.

Запрошуємо Донорів, Грантодавців та людей, які хочуть надати допомогу нам, для подальшого надання її людям, що залишились у скрутному становищі. Допомога може бути у вигляді: продуктів, медикаментів, засобів особистої гігієни, побутова хімія, постільна білизна, ковдри, тощо. Також приймається й фінансова допомога.

Контакти

  • Нікопольський район
  • місто Нікополь
  • вул. Довгалівська 2д
  •  +380508664644
  • +380993873298

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.