bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Учениця 5-го класу Горщиківського ліцею Софія Іскоростенська передала гроші з колядок на ЗСУ
30.01.2023

Діти України – за час війни вони стали такими дорослими, що часом стають прикладом гарних вчинків для кожного з нас. Завмирає серце від їх відповідальності, розуму, сердечності.

Так, сьогодні з великим трепетом ми прийняли у себе маленьку жительку села Горщик, ученицю 5-А класу Горщиківського ліцею Софію Іскоростеньку.

Дівчинка передала наколядовані нею 700 грн. на потреби Збройних Сил України. Зовсім маленька вона зробила дорослий вчинок вартий подяки всіх жителів громади. Впевнені, що для багатьох із дорослих вона стане прикладом. Адже війна триває, наші захисники щоденно виборюють мир для України, ведуть важкі бої за кожного з нас проти орди окупантів.

Тож, дякуємо тобі, Софійко, за підтримку українських воїнів. Також дякуємо батькам за виховання такої хорошої дитини.

Окремо хочемо нагадати, що на сьогоднішній день маємо закрити кілька важливих запитів від воїнів-захисників. Поступово їх закриваємо спільно з вами, дорогі жителі Горщиківської громади, яким дійсно не байдужа доля нашої країни. Ми отримуємо вдячні слова від військовослужбовців і віримо, що наша праця, наші збори коштів наближають перемогу України над ворогами.

Тож, долучайтесь і ви. Кошти ви можете принести до Горщиківської сільської ради, покласти в одну із скриньок для зборів, які знаходяться в місцях загального користування громади. Картковий рахунок – 5168742733461762.

Контакти

  • https://gorschykivska.gromada.org.ua/news/1675079704/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.