bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з організації заходів
10.02.2023

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Восток-СОС» оголошує тендер на надання послуг з організації заходів(матеріально-технічний супровід). До участі запрошуємо українські компанії, агенції та фізичних осіб-підприємців, які готові надати відповідні послуги. Підрядники повинні мати досвід організації заходів і відповідні КВЕДи. 

Тендер проводиться з метою вибору підрядника для надання послуг з організації заходів на території України з березня 2023 року по грудень 2023 року включно. Закупівля послуг здійснюватиметься в межах проєкту «Школу-вгору» за підтримки Гуманітарного Фонду для України.

Планується проведення:

  •  10 тренінгів у містах – Київ, Львів Житомир і Чернігів (або область);

  •  конференції в одній із західних областей України або місті Київ.

Обслуговування заходу може передбачати, проте не обмежуватися такими послугами: 

  • підбір місця; 

  • оренда приміщення та необхідного обладнання; 

  • організація проживання та харчування учасників; 

  • організація трансферу та компенсація вартості проїзду учасників; 

  • присутність представника компанії (за необхідністю); 

  • подання заключного фінансового звіту щодо проведення заходу, зокрема й копії підтверджуючих документів.

Із тендерною документацієюможна ознайомитися за посиланням.

У разі виникнення додаткових запитань рекомендуємо відправляти листи на електронну адресу [email protected]або дзвонити за номером +38 (068) 947 98 33 (Світлана Баннікова).

Для участі просимо надати пропозицію з позначкою «Для участі в тендері з надання послуг з організації заходу» в електронному вигляді на адресу [email protected] та у паперовому в одному екземплярі в запечатаному конверті з маркуванням “Для участі в тендері з надання послуг з організації заходів».

У розділі «Відправник» слід вказати найменування учасника тендера, адресу та контактні телефони. У графі «Одержувач» вказати адресу: БО «БФ «Восток-СОС», Київ, Нова Пошта № 57 тел. +380972133107.

Пропозиції приймаються до 19 лютого 2023 року (20:00). Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються.

Дата проведення тендеру – 20 лютого 2023 року (11:00).

Пропозиції оцінюватимуться тендерною комісією на комплексній основі (враховуватимуться вартість послуги, розмір комісії за надання послуги, попередній досвід роботи у відповідній сфері, рекомендації тощо). Учасники отримають повідомлення про результати.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.