bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Повідомлення про проведення Відкритого місцевого тендеру з публікацією на території Програми
10.02.2023

Керуючись Грантовим Договором PBLU.01.01.00-18-0499/17-01 РЕЛІГІЙНА МІСІЯ КАРІТАС-СПЕС ЛЬВІВСЬКОЇ АРХІДІЄЦЕЗІЇ РИМСЬКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ оголошує Відкритий місцевий тендер з публікацією на території Програми на закупівлю робіт: Реставрація нежитлових приміщень частини культової будівлі літ. «А-4» колишньої Римсько-католицької духовної семінарії комплексу монастиря сестер Кармеліток босих по вул. Винниченка, 30 у м. Львові по проекту: СЦЕНА ГАЛИЧИНИ – НАША СПІЛЬНА ІСТОРІЯ - промоція української культури та польської культури в рамках співпраці Центру промоції польської культури у Львові та Українського дому у Перемишлі і цим запрошує Вас надати тендерні пропозиції. Докладніший опис приводиться в документах, що додаються.

Кінцевим терміном для отримання пропозицій Замовником встановлюється 09:00 27.02.2023 р. за місцевим часом, за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 32. Тендерні пропозиції, отримані замовником після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам, що їх подали. На запит учасника замовник протягом одного робочого дня з дня надходження запиту підтверджує надходження тендерної пропозиції із зазначенням дати та часу.

Кандидата-переможця відкритого місцевого тендеру з публікацією на території Програми буде обрано на засіданні комітету з оцінки тендерних пропозицій, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 28 лютого 2023 року.

 

Бажаємо вам успіху!

Деталі
відкритого місцевого тендеру з

публікацією на території Програми - в Доданих документах

Контакти

  • Стефанишин Маркіян Васильович +380974649236 [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.