bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю зарядної станції
13.02.2023

ГО “КІСАР” в рамках багатоцільового проєкту “З теплом у серці до серця” оголошує тендер на закупівлю зарядної станції з характеристиками, що дорівнює зарядній станції VDL HS1200 960Wh 300000mAh 1200/2400W LiFePo4 220-240V UA (B039-HS1200-EU). 

Громадська організація “Київський інститут стратегічного аналізу та реформ “КІСАР” (ГО “КІСАР”), реалізує  багатоцільовий та постійнодіючий гуманітарний проєкт “З теплом у серці до серця”, спрямований на підсилення спроможності територіальних громад в їх реагуванні на надзвичайні ситуації пов’язані з війною. Загальна мета проекту зберегти життя, зменшити страждання й задовольнити нагальні потреби внутрішньо-переміщених осіб (ВПО), підтримуючи територіальні громади в здійсненні їхніх власних заходів реагування, в першу чергу доукомплектуванні шелтерів необхідними обладнанням та речами для створення умов з комфортного та безпечного тимчасового прихистку в них ВПО в зимовий період.

 

УМОВИ ТЕНДЕРУ

№ 2023-01-КІСАР

від 10 лютого 2023 року

в рамках проекту “З теплом у серці до серця” 

ГО “Київський інститут стратегічного аналізу та реформ “КІСАР” запрошує компанії з постачання електрообладнання надати:

-        свої комерційні пропозиції щодо постачання обладнання та товарів з подібними характеристиками в кількості та на умовах визначених у формі цінової пропозиції, профілем та анкетою учасника тендеру (Додаток 1);

-        заповнений варіант договору постачання (Додаток 2);

-        рахунок відповідно до цінової пропозиції та договору постачання;

-        копії реєстраційних та дозвільних документів Учасника тендеру з КВЕД, що відповідають обраній діяльності.

 

Пропозиції за тендером мають бути надані не пізніше 12-00 години 17 лютого 2023 року одним із наступних способів:

  1. В електронному варіанті шляхом надсилання на електрону пошту [email protected].
  2. У паперовому варіанті, надісланому поштою або кур’єрською службою за адресою: 01103, м. Київ, вул. Михайла Драгомирова, буд. 2А, оф. 459, а також доставка безпосередньо до офісу, попередньо звернувшись за телефоном: +38 050 104 20 24.

 

Процедура розгляду комерційних пропозицій буде проходити 17 лютого 2023 року об 12:30.

Тендерний комітет проведе оцінку пропозицій, спираючись на такі критерії: найнижча ціна (80 балів), найкоротший термін поставки (10 балів), досвід подібних послуг (10 балів).

Про результати тендеру учасники будуть сповіщені письмово протягом 3 (трьох) робочих днів  з дати оцінки комерційних пропозицій.

Учасники матимуть право оскаржити результати конкурсу у продовж 2 (двох) календарних днів після отримання повідомлення про результати тендеру.

 

Дана закупівля стала можливою завдяки ініціативи, яка підтримується в рамках проєкту ПРООН “ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни”, що реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.