bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-опитування для релокованих вітчизняних підприємств
15.02.2023

Через майже річну повномасштабну агресію проти України частина національних підприємств була змушена перемістити свій бізнес у безпечніші регіони, щоб мати змогу працювати і підтримувати економіку країни і надалі.

Релоковані підприємства, без сумніву, стикнулись з труднощами при перевезенні та налаштуванні своїх виробництв.

Центр ресурсоефективного та чистого виробництва розробив опитувальник, щоб дізнатись про виклики, поточні проблеми і потреби переміщених підприємств у рамках програми EU4Environment, що фінансується Європейським Союзом.

Про опитувальник:

  • - зручна онлайн-форма;
  • - варіанти можливих відповідей;
  • - 34 поставлених запитання;
  • - приблизно 10-15 хвилин на заповнення.

Ми проаналізуємо Ваші відповіді, дізнаємось проблеми, з якими зіткнулися підприємства під час поточної роботи або вимушеної релокації, а також з’ясуємо чого саме потребують промислові підприємства для “зеленого” відновлення.

Опитаним підприємствам будуть запропоновані консультації.

Скористайтесь посиланням https://forms.gle/eQd8Dt8VgtjQLHDw7  щоб ̰Б̰Е̰З̰К̰О̰Ш̰Т̰О̰В̰Н̰О̰ отримати консультацію від фахівців Центру ресурсоефективного та чистого виробництва.

Центр прагне допомогти підприємствам у їхньому подальшому “зеленому” відновленні шляхом консультування з питань впровадження сучасних технологій ресурсозбереження та енергоефективності, а також підбору для таких заходів фінансових можливостей.

 

* Програма “Європейський Союз для довкілля” (EU4Environment) фінансується ЄС та реалізується консорціумом міжнародних партнерів, включаючи Організацію з економічної співпраці та розвитку (ОЕСР), ООН з промислового розвитку (ЮНІДО), ООН з навколишнього середовища, Європейську економічну комісію ООН (ЄЕК ООН) та Світовий банк.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.