bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер: розробка бізнес-моделі Агенції місцевого економічного розвитку Кам’янець-Подільської громади
16.02.2023

До 23 лютого триває період подачі заявок на участь у тендері щодо розробки бізнес-моделі Агенції місцевого економічного розвитку Кам’янець-Подільської громади. Тендер оголошено у рамках реалізації проєкту «Сприяння економічному зростанню в Кам’янець-Подільській громаді» (Грантовий контракт ENI/2021/430-332), який фінансується за кошти Європейського Союзу (ЄС) в рамках програми «Мери за економічне зростання».

Відповідно до проєкту, АМЕР функціонуватиме у формі комунальної установи/підприємства та займатиметься підтримкою розвитку бізнесу в Кам’янець-Подільській громаді. Серед її функцій та завдань – надання інформаційної, консультаційної, освітньої та інституційної підтримки представникам МСБ. Окремий акцент Агенція має робити на підтримці креативних індустрій, агробізнесу та харчової переробки, туристичного сектору.

Агенції буде передано відреставроване та обладнане за рахунок грантових коштів проєкту приміщення в центрі Старого міста (колишня міська друкарня): 2 поверхи загальною площею 660 кв. м., в якому попередньо планується облаштувати конференц-зал, тренінгові приміщення, офісні кімнати, переговорні кімнати, мейкер-спейс, ко-воркінг простір.

По завершенню періоду реалізації проєкту АМЕР має продовжити свою діяльність, вийшовши на самоокупність. Саме тому важливо під час розробки бізнес-моделі акцентувати увагу на послуги, які може надавати Агенція: комунікація з бізнесом, діагностика/аналітика бізнес процесів, бізнес-консалтинг та залучення ресурсів (фінансових, технологічних, інтелектуальних).

Переможець тендеру отримає фінансування на розробку основних стратегічних документів для запуску АМЕР: концепції, дорожньої карти запуску АМЕР та бізнес-моделі функціонування агенції економічного розвитку Кам’янець-Подільської громади. Роботи необхідно буде завершити до 31 травня 2023 року.

Для участі у тендері необхідно надати:

  • Лист-звернення про бажання взяти участь у тендері з зазначеною відповідною інформацією щодо цінової пропозиції на надання послуг з виконання завдання тендеру;
  • Реєстраційні документи для юридичних осіб (у тому числі тих, які свідчать про господарську діяльність у сфері замовлення тендеру);
  • Портфоліо компанії, що демонструє досвід у сфері розробки відповідних документів згідно умов тендеру, з принаймні трьома зразками/посиланнями на попередньо розроблені та реалізовані концепції/бізнес-моделі АМЕРів/МСБ;
  • Технічну пропозицію, що описує оперативні можливості та кваліфікацію людських ресурсів залучених до виконання поставлених завдань у встановлені терміни. А також бачення моделі функціонування агенції економічного розвитку Кам’янець-Подільської громади та драфтові пропозиції концепцій розвитку окремого галузевого напрямку «Креативні індустрії», «Туризм», «Малий та середній бізнес, окремий акцент на агропереробці».

Термін подачі тендерних пропозицій для участі у відборі – 23 лютого 2023 року

Тендерні пропозиції приймаються лише на електронну пошту (разом з додатками) [email protected] з темою електронного листа: Tender 1-430-332_назва вашої установи. Тендерні пропозиції, подані на іншу електронну пошту, будуть відхилені.

Детальний опис тендеру – за посиланням (https://drive.google.com/file/d/17ADhDmHjSwnda0Zi1yTbf6SmSkBVdOPc/view).  

Для отримання детальнішої інформації, а також з питань щодо тендеру звертайтеся за адресою електронної пошти [email protected] (просимо вказувати в темі листа ”Tender 1-430-332_Question” для більш оперативної обробки вашого запиту).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.