bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безоплатні консультації юриста та бухгалтера для НУО Центральної України
06.03.2023

Громадська оргнаізація “Горизонт змін” надає безоплатні консультації юриста та бухгалтера для громадських організацій, ініціатив, активістів із Вінницької, Кіровоградської, Полтавської, Київської, Черкаської областей.

Ми знаємо, як важко інколи розібратись у нюансах бухгалтерії та юридичних аспектів діяльності організацій. Тож, щоб підтримувати громадські організації та ініціативи, ми упродовж року надаємо безоплатні консультації.

Хто може звернутися за допомогою? Представники громадських об’єднань та незареєстрованих волонтерських ініціатив із Черкаської, Київської, Полтавської, Вінницької, Кіровоградської областей.

Ви можете звернутись за бухгалтерською та юридичною консультацію, пов’язаною виключно із діяльністю громадської організації чи ініціативи.

Консультації надають:

 Артур Чемирис - дипломований бухгалтер, у сфері із 2013 року, у тому числі з 2014 року долучений до роботи однієї з найбільших громадських організацій України з початку у якості  штатного бухгалтера, а тепер як консультанта. Маю досвід роботи в організаціях різної форми власності, а також з різними системами оподаткування.

Щоб отримати консультацію бухгалтера потрібно заповнити гугл-форму

Олександр Курявий, керуючий партнер Юридичної компанії «Муренко, Курявий і Партнери». 8 років практики у корпоративному, податковому, господарському, цивільному праві. Свою кар’єру Олександр розпочав у громадському секторі, спеціалізується на юридичному обслуговуванні організацій, захисті прав акціонерів і учасників, тому досконало володіє усіма юридичними аспектами діяльності неприбуткових організацій.

Щоб отримати консультацію юриста потрібно залишити ваше питання у гугл-формі.

Діяльність відбувається у межах проєкту “Посилення спроможності громадянського суспільства реагувати на виклики війни” за підтримки NED

Контакти

  • https://www.facebook.com/horizonofchanges

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.