bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Харківщині реалізується проєкт, що допомагає вижити людям з соціально вразливих категорій
03.04.2023

ГС «Міжнародний міст» співпрацює з БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

Новий проект «Забезпечення гуманітарних потреб переселенців, що знаходяться на території приймаючої громади та на деокупованих територіях та населення приймаючої громади» спрямований на підтримку найвразливіших категорій населення:

— вимушених переселенців, шукачів притулку, біженців та мігрантів;

— людей похилого віку з недостатнім пенсійним забезпеченням;

— людей з інвалідністю;

— багатодітних родин;

— жінок з дітьми без чоловіків;

— родин, в яких чоловіки несуть службу у ЗСУ.

«Ми надаємо продуктові набори та набори предметів гігієни, – розповідає керівник проекту «Забезпечення гуманітарних потреб переселенців, що знаходяться на території приймаючої громади та на деокупованих територіях та  населення приймаючої громади»  Сергій Бабін – Плануємо до завершення проекту сумарно роздати 600 таких наборів. Таким чином ми охопимо близько 2000 людей.».

За словами представників проекту чимало людей питають, як можна стати отримувачем такої допомоги.  Це можливо за умови, що потенційний отримувач входить в одну з зазначених вище категорій. Сама процедура подання заявки дуже проста – треба заповнити форму на офіційній сторінці ГС «Міжнародний міст» в фейсбук, вказати там необхідну категорію, зазначити склад родини, адресу, контактний телефон. При видачі наборів документи отримувача будуть перевірятись, тож при заповнені заявки цей момент треба брати до уваги.

«Наш проект допомагає вижити людям із соціально вразливих категорій, тож попереду ще багато роботи.» - зазначають волонтери.

Проект реалізується в м. Харкові, Богодухівському та Харківському районах Харківської області. Термін реалізації до 30.04.2023 року.

Публікація підготовлена в рамках суб-гранту проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується БО « Мережа 100 відсотків життя Рівне». Її зміст є виключною відповідальністю суб-грантера проєкту EU4CSOs Emergency Actions ГС «Міжнародний міст» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

#StandWithUkraine #ПрямуємоРазом #EU4CSOsEmergencyActions

Контакти

  • Сергій Бабін

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.