bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екодія оголошує тендер на дослідження інвестицій до шахтарських громад
25.04.2023

Громадська організація “Центр екологічних ініціатив “Екодія” оголошує тендер на проведення дослідження щодо передумов та потреб для залучення інвестицій до шахтарських громад для сприяння справедливій трансформації.

Мета дослідження: визначити інвестиційні можливості, які сприятимуть справедливій трансформації шахтарських громад та енергетичному переходу України загалом та розробити рекомендації для національного, регіонального та місцевого рівнів влади щодо шляхів диверсифікації та декарбонізації економіки шахтарських громад з фокусом на відновлювану енергетику та енергоефективні технології.

Цільові громади: вугільні громади Львівської та Волинської областей (остаточний перелік цільових громад буде погоджено з обраним виконавцем).

 

Очікувані результати:

1) Аналітичний звіт має містити:

  • - Опис поточної структури економіки шахтарських громад, існуючих ланцюгів постачання та їх елементів, зв’язків та кластерів, які є або можуть бути частиною локального виробництва обладнання (або його частин) для відновлюваної енергетики та енергоефективних технологій.
  • - Аналіз наявних ресурсів, які могли б використовуватися у ланцюгах постачання, орієнтованих на локальне виробництво елементів обладнання для відновлюваної енергетики та енергоефективних технологій (для кожної громади).
  • - Характеристика передумов, потреб, викликів та можливостей зацікавлених сторін стосовно інвестування для створення чи покращення локальних елементів ланцюгів постачання на території шахтарських громад.
  • - Перелік інвестиційних можливостей (в тому числі, на міжнародному рівні) щодо створення чи покращення локальних елементів ланцюгів постачання на території шахтарських громад.
  • - Аналіз щодо того, як реалізація цих інвестиційних можливостей сприятиме справедливій трансформації (локально) та енергетичному переходу (на національному рівні), зокрема через сценарії щодо залучення інвестицій щодо створення чи покращення локальних елементів ланцюгів постачання на території шахтарських громад з вказанням умов (на локальному, національному, міжнародному рівні) для реалізації визначених сценаріїв.

2) Рекомендації для національного, регіонального та місцевого рівнів влади щодо шляхів диверсифікації та декарбонізації економіки шахтарських громад з фокусом на відновлювану енергетику та енергоефективні технології.

3) Надані графічні матеріали аналізу у вигляді ексель-таблиць, графіків, інфографіків тощо (за наявності) у вихідному форматі.

4) Перелік питань для напівструктурованих інтерв’ю, який має бути погоджений до початку дослідження.

5) Презентація результатів дослідження.

Термін виконання робіт та надання послуг: травень-жовтень 2023 року.

Просимо надсилати пропозицію з урахуванням наступної структури: 

  1. Інформація щодо попереднього досвіду виконання таких робіт та відповідності вимогам технічного завдання,
  2. Короткий опис методології для проведення дослідження,
  3. Орієнтовний кошторис,
  4. Пропонований календарний план робіт.

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій: 5 травня 2023 року включно.

Тендерні пропозиції приймаються за адресою: [email protected]
Тема листа: “Тендерна пропозиція на проведення дослідження щодо шахтарських громад”

 

Більше інформації ви знайдете у тендерному оголошенні: Технічне завдання (PDF).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.