bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Паляниця.Інфо: категорії допомоги ВПО
28.04.2023

На Паляниці.Інфо ви можете шукати організації у п’ятнадцяти різних категоріях Якщо ви знаходитесь у пошуку допомоги, але не знаєте, на що звернути увагу, то ось 3 категорії із найбільшою кількістю пропозицій:

1.     Допомога переселенцям – 662 організації, які пропонують допомогу по усій Україні. У цій категорії розміщені ініціативи, які надають різноманітну підтримку для ВПО без конкретних обмежень. Якщо ви потребуєте комплексної підтримки, зверніть увагу на цю категорія.

2.     Їжа та продукти – 371 організація, яка опікується забезпеченням харчування, передачами гуманітарної допомоги у вигляді їжі та іншими питаннями, які стосуються забезпечення усіх категорій населення продуктами. Тут зібрано ініціативи з усієї країни – від їдалень, які безкоштовно годують переселенців, до гуманітарних штабів, які  закуповують продукти захисникам.

3.     Допомога захисниками – 302 організацій, які допомагають закривати потреби армії та ЗСУ під час війни. Ця категорія збирає у собі всі ініціативи, які допомагають військовим підрозділам. Допомогу надають різним способом: фінансовими зборами, закупівлею спорядження, комплектуванням аптечок, пошиттям, чи купівлею форми, тощо.

Якщо представляєте організацію, яка може запропонувати свої послуги для допомоги, то ось 3 категорії із найменшою кількістю пропозицій, які важливо підтримати зараз:

1.     Донорство крові – 16 організацій, які можуть допомогти із пошуком та забезпеченням потреб переливання крові для цивільних та військових. 

2.     Пошук автоволонтерів – 42 організації, які своїми діями створюють можливості для перевезення поранених, ВПО, захисників чи просто гуманітарних вантажів у прифронтові регіони України. 

3.     Психологічна допомога – 49 організацій, які зараз опікуються психологічним здоров’ям людей, що постраждали внаслідок війни.

Посилання на Паляницю.Інфо: https://palyanytsya.info/ 

Алгоритм додавання організації на Паляницю.Інфо:

Заповніть форму, надавайте вкажіть про свою організацію, а модератори платформи  опублікують її якнайшвидше, або ж зв’яжуться з вами для уточнення даних.

Якщо ви перебуваєте в Польщі та потребуєте підтримки чи допомоги від організацій, які діють безпосередньо там,  можете скористатися мапою допомоги для українців від польських партнерів – Mapuj Pomoc. Завдяки простому функціоналу  та доступному українському перекладу ресурс є зручним у використанні. 

Посилання на Mapuj Pomoc: https://mapujpomoc.pl/uk/ 

 

Контакти

  • З питаннями звертайтеся сюди - Василюк Олеся
  • проєктна асистентка Паляниця.Інфо: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.