bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мепінг українських культурних організацій від фонду ІЗОЛЯЦІЯ
02.05.2023

Міжнародний благодійний фонд “ІЗОЛЯЦІЯ. Платформа культурних ініціатив” розпочинає мепінг українських культурних організацій. Збір інформації про організації, що продовжують активно працювати в сфері кульутри, мистецтва та креативних індустрій вібудвається в рамках запуску нової програми підтримки та підвищення спроможності українських митців і культурних організацій в Україні та співпраці з організаціями країн Креативної Європи ZMINA:REBUILDING.

ZMINA:REBUILDING — нова грантова програма фонду, яка розпочнеться в червні 2023 року. Відібрані учасники програми зможуть створити та представити в Україні та за кордоном роботи на тему “відбудови”: збереження та розвиток ідентичностей, соціальних норм, розвиток громад, відносин між людьми тощо. Інтенсивна розбудова потенціалу українських митців та культурних організацій, відкрита також для державних культурних організацій, підтримуватиме грантову схему. Проєкти втілені підчас втілення програми будуть показані як в Україні, так і на міжнародному рівні.

Інформацію меппінгу буде розміщено на сайті фонду ІЗОЛЯЦІЯ та представлено культурним організаціям в Україні, а також міжнародним партнерам, для потенційної майбутньої співпраці. Також респонденти дізнаються першими про умови та можливості програми ZMINA:REBUILDING.

Заповніть форму за посиланням:
https://forms.gle/kUBWp4KZUHNTUQLe6

ZMINA: REBUILDING – це співпраця між фондом IZOLYATSIA (UA), Trans Europe Halles (SE) та Malý Berlín (SK), співфінансована програмою Creative Europe Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.