bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Слобожанській громаді активізували роботу над Статутом громади
09.05.2023

3 травня у Слобожанській територіальній громаді на селищної ради відбулась зустріч з представниками громадської організації «Центр Доброчин», що є партнером Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні.

У зустрічі взяли участь активні мешканці громади, представники структурних підрозділів виконкому селищної ради, депутати та представники громадських об’єднань. Експертка Кіріллова Тетяна розповіла присутнім про необхідність актуалізації Статуту Слобожанської територіальної громади та досвід залучення громадян до вирішення місцевих справ через практичне використання прописаних механізмів та їх вдосконалення.

Під час діалогу було проговорено доопрацювання дійсного статуту Слобожанської територіальної громади та узгодження подальшого графіку спільної роботи.

За результатами навчання, представники Слобожанської територіальної громади отримали нові знання і навички для покращення роботи громади та взаємодії з населенням.

 

Проєкт реалізується за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Польщі, Швеції і Швейцарії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.